Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. már 30.

írta: korbelygyorgy

A sok viszontagság ellenére azért is irigylem Lénáékat, mert már eleve nem népszavaztak tudtommal - merthogy azon a napon indultak -, s fogalmuk sincs a koalíciós válságról (mondjuk nem tudom, a tibeti balhéról mennyit tudnak, de gondolom, nem azzal indítanak Kínában, hogy felemelik a szavukat Tibet szabadságáért :))

Szóval koalíciós válság. Igazolódni látszik az a korábbi elmélet, hogy ezt a balhét az SZDSZ viszi el, feltéve persze, ha nem csinálnak valamit gyorsan. 

Tovább Szólj hozzá

2008. már 28.

Fetser Draskovicshoz fordult netügyben

írta: korbelygyorgy
Fetser Draskovicshoz fordult netügyben

Egy napra két helyi internettörténeti érdekesség, ilyen sem sokszor fordul elő...

Szóval itt a második, a romablog után jöjjön az álnéven kommentelőket rendszabályozni akaró honatya: hátha Draskovics "Fuché" Tibor rendőrminiszter odacsap, ahova köll...

Fetser János hadat üzent az álnéven kommentelőknek

 Fetser János országgyűlési képviselő Draskovics Tibor igazságügyi miniszternél egy állítólagos joghézag kiküszübülésére tett javaslatot. A politikus személyét az utóbbi hónapokban számos támadás érte az interneten, ám a véleménynyilvánítók álneveket használtak.
Tovább Szólj hozzá

szolasszabadsag beol fetser

2008. már 25.

Veszíts el egy...

írta: korbelygyorgy
Veszíts el egy...

Úgy tűnik, sikeresnek bizonyul Buzai Csabiék projektje, a Veszíts el egy könyvet , a Beol is teljes mellszélességgel mellé állt (sőt: azon ritka események egyike, hogy a printbe is én írtam meg, mert a területileg illetékes kollegina ma nem dolgozott). De úgy látom-hallom, hogy az országos média is rámozdult, hazafelé a kocsiban az mr1 összeállítását hallgattam meg. Persze, nem egy olvasó népért mozgalom, például én sem azért olvasok mostanában elegendő könyvet, mert nem találok egyet a váróteremben, hanem azért, mert nincs rá időm - de ki tudja.

Félig-meddig tréfásan úgy válaszoltam a szervezőknek, amikor először tájékoztattak, hogy annyira jó az ötlet, hogy tovább fejlesztjük: az online kultúra népszerűsítése érdekében ...

Tovább Szólj hozzá

beol buzai csaba konyvtár

2008. már 24.

Blog, színház

írta: korbelygyorgy
Blog, színház

"Blogvadászok", rendezők és színészek szavazatai alapján kiválasztották a három győztes blogot az Örkény Színház Blogvadászat című projektjében – tájékoztatott Vágó Kata, a teátrum sajtóreferense. Zetor Leila, Zsírember és Sebtolvaj internetes naplóiból Dömötör András, Rusznyák Gábor és Tóth András íróvá avanzsált rendező vezetésével készítenek darabterveket. ( MTI - mr1 )
Tovább Szólj hozzá

blog

süti beállítások módosítása