Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. ápr 12.

Fejvadászat

írta: korbelygyorgy
Fejvadászat

Fesztiválos feladataim az idén annyival bővültek (igaz, más vonalon adtam le egy kicsit), hogy az idén a sajtóközpontot is irányítom, illetve meg is kell szerveznem annak munkáját. A csapat még nem állt össze, nagy valószínűséggel a fesztiválhonlapokon lévő online diákmunkás jelentkezők közül csipegetjük ki a szükséges és lehetséges öt-hat embert, de azért egyéb csatornákat is igénybe veszünk. Ez azt jelenti egyébként, hogy a Hegyaljára és a BalaTone-ra érkező és ott dolgozó kollégák részére nyújtunk különféle szolgáltatásokat (infrastruktúra, informálás, interjúszervezés stb.), illetve sajtóközleményeket gyártunk és persze aktualizáljuk a fesztiválhonlapokat.

Naszóval.  Aki kedvet érez ehhez a munkához, ...

Tovább Szólj hozzá

balatone hegyalja fesztival

2008. ápr 11.

Kövér és a szocialisták

írta: korbelygyorgy
Kövér és a szocialisták

Úgy látom, bújik ki a szög a zsákból...  NEM AKAROK NAGYKOALÍCIÓT!


A magyar demokrácia újjászületésének pillanata lesz az, ha az SZDSZ kiesik a parlamentből - jelentette ki egy lakossági fórumon Kövér László, aki az MSZP-vel akár együtt is tudna működni.

Tovább Szólj hozzá

mszp fidesz szdsz kövér lászló nagykoalíció

2008. ápr 11.

Gyurcsány Faludy-emléktáblát avat

írta: korbelygyorgy
Gyurcsány Faludy-emléktáblát avat

Ma van a költészet napja, ez alkalomból megemlékezéseket, könyvbemutatókat, felolvasásokat, dedikálásokat, konferenciákat tartanak országszerte. Az ünnepen Gyurcsány Ferenc miniszterelnök emléktáblát avat fel Faludy György író egykori budapesti házának falán - írja az MTI, miközben én jót kuncogok, hogy szegény Gyuri bácsi ha látná, mit mondana erről, ugyanis enyhén szólva nem kedvelte Gyurcsányt és a hazai politikai elitről is igen markáns véleménye volt.
Tovább Szólj hozzá

faludy gyurcsany

2008. ápr 10.

Agóra

írta: korbelygyorgy
Agóra

Kisebbfajta kegyelmi állapottal ér fel az utóbbi egy-két nap: beteljesedik, amit az internetguruk a közösségi webről vizionálnak. Két eset is van, ami arra utal, hogy jó nyomon járunk, mármint a Beol, ahol egyébként 2006 április elseje, azaz valamivel több, mint két éve dolgozom.

Az egyik egy mezőberényi sztori: lemondott az összevont kultúrintézmény direktora , mindössze három hónapot bírt. Az erről szóló gyorshír, illetve a néhány órával később felkerült részletesebb infó rengeteg hozzászólást generált, több százat. Ezt nyilvánvalóan a helyi erők produkálták, több-kevesebb szenvedéllyel, olykor gyűlölettel, volt, hogy moderálandó posztokkal. Mindenesetre a polgi is nyomon követte a dolgot és éppen e bejegyzések ...

Tovább Szólj hozzá

mezőberény moderálás beol lökösháza

2008. ápr 07.

Dolgom lenne...

írta: korbelygyorgy
Dolgom lenne...

Miközben itt koalíciók omlanak össze, kisebbségi kormányzás lesz, az ország soha nem látott mélyponton van, inkább a tech-témák felé fordul a közéleti blogger. Lehet ez elfojtás, lehet ez közöny, de leginkább az, hogy túl sok újat nem lehet mondani e témakörben, amit meg lehet, azt el is mondom napi munkám során.

Szóval szombaton ott hagytam abba, hogy a mobilomról teszteltem a legújabb Opera Mini bétát, továbbá a Firefox 3 Beta 5-öst, amivel már dolgozni is tudok rendesen, merthogy kompatibilis az IE Tabs kiegészítővel (ez ugyanis sajnos elengedhetetlen ahhoz, hogy eljussak a Beol adminisztrációs felületére).

Van itt még egy általam újrafelfedezett webkettes projekttervező, a Dolgomvan.hu, amit tavaly már próbálgattam, most pedig ...

Tovább Szólj hozzá

firefox operamini dolgomvanhu

süti beállítások módosítása