Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. máj 18.

Bloggertalálkozó a Hegyalján

írta: korbelygyorgy
Bloggertalálkozó a Hegyalján

Azt hittem, egy bloggertalálkozót teljesen egyszerű összehozni, de mégsincs így, hiszen rengeteg kitűnő blog van és nehéz kiválasztani azt az ötöt, aki felfér a Zöld Sátor színpadára.

Így megfordítjuk a megszokott formulát: meghívásos helyett jelentkezéses lesz a bloggertalálkozó, azaz aki rá tud szánni egy napot - esetleg többet - a tokaji kiruccanásra július 10-e és 12-e között (konkrét időpont még nincs), illetve vállalja, hogy 30-40-50-100 fesztiválarc előtt beszéljen is róla, az jelentkezzen az én e-mail címemen , a subjectbe ezt írjátok: bloggertalálkozó. A szövegben a blog címe mellé kérjük feltüntetni a legszükségesebb alapinfókat: napi látogatottság, a blog jellege (egoblog, tematikus, közösségi stb.), mióta ...

Tovább Szólj hozzá

blog bloggertalálkozó hegyalja fesztival

2008. máj 16.

Goldenblog

írta: korbelygyorgy
Goldenblog

Új nyár, új Goldenblog. A HVG az idén is m egrendezi a versenyt, ismét más szabályokkal, de hát ettől szép ez, különben is, maga a blogszíntér is változik. Végre egy kényelmes verseny, amiben nem vagyok érintett sem versenyzőként, sem zsűritagként. A sors fintora, hogy most lett egy olyan kategória, amiben a Kisvárosi annak idején tényleg jó szívvel futhatott volna:

Komplex blogok
Július 30. - augusztus 6.

 

Olyan webnaplók, ahol a szerző személyes bejegyzéseit, tematikus írásait, fotóit, közéleti észrevételeit egy felületen publikálja. A középpontban a sorokat jegyző személy áll, ő értekel, elemez többféle témában.

Tovább Szólj hozzá

goldenblog

2008. máj 16.

Nyitott SZDSZ

írta: korbelygyorgy
Nyitott SZDSZ

Ki tudja, hanyadszor nyitnák ki az SZDSZ-t az igazi liberálisok számára, most éppen Fodor Gábor í rt erről a Népszabadságban , ezekben a percekben pedig Szentiványi István magyarázza a cikket a Nap-Keltében.

Az a baj ezzel, hogy másfél évtizede, mióta kis párt az SZDSZ, felemlegetik azt a tényt, hogy a lakosság egy tekintélyes része liberálisnak vallja magát. Ebből kiindulva azzal áltatják magukat, meg persze a célszemélyeket, hogy ebben a közegben lakoznak az SZDSZ-szavazók. Aztán kiderül, hogy öt-hat százaléknál többre nem futja, most pedig még annyira sem, tehát ha nem történik valami földindulás, Szentiványi mester sem lesz EP-képviselő 2009-től.

Nagy bölcsen megtalálták a probléma okát is, az ősbűnt: az 1994-es ...

Tovább Szólj hozzá

szdsz fodor gábor tolgyessy peter

2008. máj 12.

Csontkovács

írta: korbelygyorgy
Csontkovács

Túl vagyok életem első csontkovács-élményén, s ez optimistává is tett, hogy zökkenő nélkül részt tudok venni a Békéscsaba-Arad-Békéscsaba maratonin - persze csak a bringás szekcióban, elfutni a sarokig sem tudnék.

Magyarbánhegyesen működik ez a férfi, akinél jártunk. Senki ne gondoljon sarlatánságra vagy ilyesmire, emberünk ismert gyúró, megbízható anatómiai ismeretekkel. Csak néhány másodpercig éreztem úgy, hogy most nekem annyi, amúgy szinte élményszerű volt a kezelés.

Tovább Szólj hozzá

bringa csontkovács fáj a térdem

süti beállítások módosítása