Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. jún 22.

Helló, Gabi vagyok

írta: korbelygyorgy
Helló, Gabi vagyok

Fodor Gábor most hívott telefonon. Persze csak a géphangja és azt mondja, nyitott SZDSZ-t akar, amelynek mindenki számára nyitva van az ajtaja. Azt is mondja, hogy nyomjam meg az egyes gombot, ha segíteni akarok neki.

Nem nyomtam meg.

Tovább Szólj hozzá

marketing szdsz fodor gábor

2008. jún 22.

Párbeszéd

írta: korbelygyorgy
Párbeszéd

- Helló Gabi!

- Helló Viki!

- Jó régen... Mikor is?

- Már vagy tizenöt éve.

- Mizu?

- Semmi különös, elnök lettem én is.

- Ja, ja, olvastam. Grat.

- Köszi. Mi van a régiekkal? A koleszból?

- Nem sokat tudok. Eltűntek. Van, akivel néha még focizgatunk.

- Család?

- Jól vagyunk, köszönjük. Sokan vagyunk, de elférünk.

- Húúú, jut eszembe, kint vár egy csomó újságíró. Mit mondjunk nekik?

- Télleg, ezek mindenhol ott vannak. Mondjuk például azt, hogy... http://korbely.blog.hu/media/image/200806/Fodor Gábor és Orbán Viktor szombati találkozójukon abban egyetértettek, hogy cselekvőképes kormányra van szükség, de míg a Fidesz elnöke az előre hozott választásban látja a megoldást, az SZDSZ ...

Tovább Szólj hozzá

fidesz szdsz fodor gábor orbán viktor

2008. jún 20.

Kolduló újságíró

írta: korbelygyorgy
Kolduló újságíró

Kovács Erika kollegina ma délután elment koldulni . Nem azért, mert olyan rosszul keresnek az újságírók - bár a vidéki sajtóban lévő fizetések legendásan nem mesések -, hanem mert volt egy jó ötlete és kivitelezte. A pofám leszakadt: fél óra alatt négyezer forintot keresett, ami nagyon jó órabér, még a strichelésnél is kifizetődőbb lehet, legalábbis, ha nyolc órával számolunk.

Igaz, Erika lecsúszóban lévő középosztálybeliként pozicionálta be magát koldulás előtt, nem pedig mondjuk leszakadt alkesz ribiként, ami jelentősen növelte az esélyeket. Szóval született egy hangulatos riport hétvégi olvasnivalónak, és persze a bevétel is jó helyre került: nem honor-kiegészítés és nem is minőségi prémium lett belőle, hanem a ...

Tovább Szólj hozzá

szegénység koldulás beol

2008. jún 18.

Kilencen az ötmillióból

írta: korbelygyorgy
Kilencen az ötmillióból

Jelentem, fenn van a hármas Firefox. Kézzel fogható változást nem érzékelek, mert használtam a beta verziókat és - legyek má' egy kicsit nagyképű :) - két giga memória van a szolgálati Toshiba laptopom, így a jobb memória-felhasználás áldásait nem tudom érzékelni.


A letöltőparti - amit Kerekes kollégával sütöttünk ki a hétvégén csetelés közben - jól sikerültnek mondható, mert összesen kilencen voltunk, persze azért közben a foci iránt érdeklődők szeme az Eb-n volt. És persze Janinak mindenképpen jól sikerült, mert a blogját belinkelte a Webisztán , így gondolom, nem győzi nézegetni a statisztikát :)

 

Ja, és új fejlemény ugyaninnen: megvan az ötmillió

Tovább Szólj hozzá

firefox webisztán koccinto

2008. jún 16.

Tepertőfest

írta: korbelygyorgy
Tepertőfest

Itt jártunk és így jártunk Kerekes sporttárssal: egészen máshová terveztük a vasárnap délutáni hétzáró bringatúrát, és kikötöttünk Pusztaottlakán.

Az úgy volt, hogy a múltkori 63 kilométert akartuk letekerni, mivel én azt kihagytam. S hogy valami változatosság legyen Jani számára is, ezért fordítva, azaz Kardoskúton kezdtünk, ipari út, Pusztaföldvár, Csanádapáca... Itt tartottunk éppen, amikor nekem bevillant a kislámpa: a beolon olvastam, hogy tepertőfesztivál van Pusztaottlakán. Tavaly a kollégám egész jókat mondott róla, teljesen le volt nyűgözve tőle, hát nézzük meg mi is. Én úgy emlékeztem, hogy a következő falutól, Gáborteleptől egy-két kilométerre van Ottlaka, ezért délután hat előtt néhány perccel ...

Tovább Szólj hozzá

fesztivál bringa pusztaottlaka

süti beállítások módosítása