Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. nov 15.

Fáziskésés

írta: korbelygyorgy
Fáziskésés

Akkor folytassuk a fáziskéséses témákat. Ha lett volna időm, beposztolom, hogy

 - korábbi polgármesterünk, Fetser János országos médiasztár lett, amikor a Magyar Nemzet felmelegített egy korábbi sztorit ( egy hevenyészett poszt itt , kapcsolódó linkekkel és kiegészítő tartalmú kommentekkel.

 - Békés megyében is hülyül a nép, szlovák-magyar ellentét kezd kialakulni , ami persze mesterséges, álságos, de szomorú. Mondom én, az elmagyarosodott szlovákok távoli sarja.

- tovább játszunk a multimédiás lehetőségekkel, ezúttal az integrált szerkesztőség jegyében. Kolléganőnk interjút készített Kovács Ákossal, melyet írott formában jelentetünk majd meg. De ezzel párhuzamosan rögzítette a beszélgetést, melyet mi ...

Tovább Szólj hozzá

podcast ákos szlovák anima fetser

2008. nov 12.

A másik oldalon

írta: korbelygyorgy
A másik oldalon

Csütörtökön délelőtt kilenc után hóhérakasztás: a Csaba Rádióban nyilatkozom, a téma a november 16-án négyéves a Beol.

Persze az indulásnál nem voltam ott, kicsit később kapcsolódtam be külsősként a munkába, majd 2006 áprilisában - két és fél éve - kerültem oda főállású online szerkesztőként, egyben a projektvezető kifejezés is szerepel a névjegykártyámon. Tehát felelősséggel csak ez utóbbi időszakról tudok nyilatkozni, s bár teljesen elégedett nem lehetek, asszem, szégyenkeznem sem kell.

Az adás a neten a rádió honlapján keresztül hallgatható, aki pedig a megyeszékhelyen, illetve annak közelében  van, az a 100.4-en tudja befogni rádióján a műsort.

Tovább Szólj hozzá

interjú beolhu csaba rádió

süti beállítások módosítása