Alföldi blog

Korbely György blogja

2008. már 05.

Először Magyarországon a Sex Pistols

írta: korbelygyorgy
Először Magyarországon a Sex Pistols


Azért ez sem lesz semmi móka:

A Sex Pistols is a Sziget idei fellépői között
Fellép az idei Szigeten a legendás Sex Pistols együttes, amely először ad koncertet Magyarországon; mostanra igent mondott a szervezőknek a Kaiser Chiefs, Róisín Murphy, valamint Lauren Harris is - jelentette be Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke szerdán.


Tovább Szólj hozzá

punk sziget sex pistols

2008. már 05.

Ide megyek szombaton...

írta: korbelygyorgy
Ide megyek szombaton...

(Csak zárójelben mondom: a társaság láthatóan egy oldalról lett verbuválva, egész pontosan jobbról, amiről én nem tudtam, amikor meghívtak, ennek ellenére természetesen elmegyek és nyomom a szpícset középről vagy honnan. Mondjuk ahogy nézem, a jobbnak inkább a közepe lesz jelen, ami szerintem bizonyos fokig jobb, mintha a balnak a balszéle lenne.)


EGYHÁZ ÉS KÖZSZOLGÁLAT A MÉDIÁBAN


„A társadalmi kommunikációs eszközök világának is szüksége van Krisztus megváltására. … A Szentírás úgy jelenik meg előttünk, mint egy olyan üzenet kommunikációjának, azaz közlésének »nagy kódexe«, amely üzenet nem felszínes és esetleges, hanem üdvözítő ereje szempontjából alapvető.”

II. János Pál , Il Rapido Sviluppo – ...
Tovább Szólj hozzá

katolikus közszolgálatiság online ujsagiras

2008. már 03.

Web(1)szerkesztők a webkettő felé

írta: korbelygyorgy
Web(1)szerkesztők a webkettő felé

A vállalati továbbképzések többnyire az unalom szinonímái, szerencsére én ezt most megúsztam: pénteken és szombaton a cégünk fővárosi központjában egy tényleg élvezetes képzésen vehettem részt más megyei kollégákkal együtt. Az előadó Pécsi Ferenc, alias Pollner volt, akinek a dolgai - elsősorban a Médiablog - évek óta muníciót adnak nem csak a blogoláshoz, hanem az online szerkesztői munkához is, így számomra nem a nagy rácsodálkozás, hanem a megerősítés jegyében telt a két nap.

Jó móka volt: többnyire a print médián szocializálódott, most online szerkesztő kollégák megismerkedtek az rss-sel, a linkgyűjtő szolgáltatásokkal, sőt a csúcspont az volt, amikor mindenki létrehozta a saját blogját. Bár én felmentett ...

Tovább Szólj hozzá

pollner orban beol online ujsagiras

süti beállítások módosítása