Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. jan 04.

Májusban ismét Aradra tekerünk

írta: korbelygyorgy
Májusban ismét Aradra tekerünk

Az idén ismét lesz szupermaratoni, úgyhogy sporttársak, lehet készülni. Természtesen a reflektor ismét a futókra vetül, mi pedig az ő árnyékukban csak tekerni fogunk, de nem is vagyunk mi élsportolók, hogy túlzott ambícióink legyenek.

A versenykiírást böngészgetve úgy tűnik, túl sok változás nem lesz, már csak a téli álomból kell felocsúdni és hipp-hopp, már itt is van május vége.

A versenykiírás (pdf)

A tavalyi verseny fotói:

Békéscsaba-Arad-Békéscsaba szupermaratoni
Tovább Szólj hozzá

arad szupermaraton

2009. jan 03.

Vadaspark

írta: korbelygyorgy
Vadaspark

Általában évente egyszer-kétszer látogat el a család a szeged vadasparkba, az aktuális téli vizitnek ma jött el az ideje. Ilyenkor persze az állatok zöme elrejtőzik, látnivaló azonban van bőven - nem beszélve a park kiváló rekreációs hatásáról. Közben azért dolgoztak a kamerák, egész pontosan a kommunikátor meg az új, LG KF 310-es privát telefonom, mivel sajnos a fényképezőgépem tönkrement és benn a cégnél sem találtam használható masinát. De szerintem a fotók így is elfogadhatóak amatőr szinten, így fel is kerültek a Picasára, azt pedig végképp nem hagyhattam ki, ahogy az emuk kellették magukat...

 

Téli séta a szegedi vadasparkban


Tovább Szólj hozzá

szeged vadaspark

2009. jan 03.

Időutazás

írta: korbelygyorgy
Időutazás

Régi dolgok böngészgetése közben akadtunk néhány régi vicces dologra édesapámnál, például egy emlék-matrjoskababára, amit 1978-ban kaptam, amiért sikerrel részt vettem a járási orosz versenyen. Ez itten pedig már egy nem annyira jó oroszos vadember, szigorú tekintettel, a kor szellemének megfelelő unott-dühös ábrázattal. Nem tudom pontosan, hol és mikor készült, olyan 17-19 éves lehetek rajta. Kislányom persze nem ismert meg, azt mondta, Kati néni (pedig esküszöm, nem ismerünk ilyen kinézetű Katalint :)), Erika szerint pedig szinte teljes a hasonlóság ezen a koron már túl lévő fiam és akkori énem között - azért majd igyekszem megnyugatni Eriket, hogy helyes életmóddal nem feltétlenül kell úgy kinéznie 25 év múlva, mint most én.
Tovább Szólj hozzá

1982

süti beállítások módosítása