Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. már 21.

Elkúrtuk

írta: korbelygyorgy
Elkúrtuk

Este hirtelen ötlettől vezérelve megnéztük a 30Y zenekar békéscsabai koncertjét, ami része volt a tavaszi fesztiválnak. Készült egy vérszegény beszámoló és egy nem túl jól sikerült videó (mp4-ben forgattam, átkonvertálás után még rosszabb lett, így inkább az eredetit töltöttem fel a YouTube-ra).

Éppen ezzel piszmogtam délelőttl, amikor Gyurcsány bejelentette, hogy lemond , így aztán megerősítette pozícióját a pártban és lesz valami kisebbségi vagy többségi szakértői kormány. Nem tudni, mi van a háttérben, főként azt, hogy újabb rögtönzéssel van dolgunk, tudatos taktikázással, netalántán egy ukázról, amit meg kell csinálni.

Hetek óta egyébként azzal fárasztom a környezetem, félig komolyan, félig viccesen, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

gyurcsány elkúrtuk

2009. már 18.

Kommentelők demokráciája

írta: korbelygyorgy
Kommentelők demokráciája

Online közvetítés egy olyan közmeghallgatásról, amin a Beol.hu a fő téma. Persze nem maga a lap, hanem az egyik cikk, illetve az ahhoz eddig négy hónap alatt befutott nyolcezer (!) komment.

Csoda, hogy még nem csippant rá az országos média. Mondjuk ez egy kicsit a mi sarunk is, mert nem ütjük eléggé a témát, de igazából nem is biztos, hogy akarjuk, ugyanis teljesen torz eredmények jönnek ki, ha megnézzük a legolvasottabb, illetve a legvitatottabb cikkek listáját. De van még egy rekord ehhez a sztorihoz: emellett tizenhat kommentelő ellen eljárás is folyik.

No nézzük, mi van Berényben :)

Tovább Szólj hozzá

mezőberény beol

süti beállítások módosítása