Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. jún 25.

Nem, nem én vagyok

írta: korbelygyorgy
Nem, nem én vagyok

Sosem hittem volna, hogy a nevemmel gond lehet, elég ritka, ráadásul ha van még néhány Korbely György a világon, biztosan nem a média-pr-kommunikáció stb. iparágban működik majd.

Erre ma reggel hív egy kolléganő: te vagy a Liskaland pr-vezetője?

Öööö... milyen lend?

Aztán nagynehezen megértem, hogy egy Liska Tibor közgazdásszal kapcsolatos projektről van szó, ahol valóban így hívják a pr-csapat vezetőjét, aki ráadásul Békés megyei is. Gyors keresés és valóban, a Liskaland közgazdasági tábor szervezői közt szerepel egy bizonyos Korbely György, aki nem én vagyok, bár mitagadás, szívesen lennék én most egyetemista, még ha a közgazdaságtan nem is erősségem.

Csakhogy akkor bosszantana, hogy összekevernek a Beol.hu ...

Tovább Szólj hozzá

névazonosság liska tibor korbely györgy

2009. jún 22.

A moderátor egy F...SZ

írta: korbelygyorgy
A moderátor egy F...SZ

Beol-kommentelős stílusban fogalmazva egész rendesen derékba kaptam a bránert (ez még általában nem moderálódik) a hétvégén, merthogy a szokásos háromhetenkénti ügyeleti rend rám esett, ami nem is lett volna komolyabb baj, ha egy tulok nem dönt úgy, hogy pont ezen a hétvégén kel l leszúrnia volt barátnőjét .

Alapvetően nincsenek ellenemre az ilyen adrenalingerjesztő feladatok, igaz, a nappaliból, nem terepről, de egész jó kis témakövetős cikksorozat jött létre, kiugró látogatottsággal, no meg - ne legyünk álszerények - profi megoldásokkal, köszönetően Nyemcsok kolléga kitartásának és rendőrségi informátora szívességének.


 

Csakhogy gyilkosunk abba a népcsoportba tartozik, amely most nem a legnépszerűbb ...

Tovább Szólj hozzá

cigányok békéscsaba beol

süti beállítások módosítása