Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. júl 19.

Lezárult a blogszolgáltató-szavazás

írta: korbelygyorgy
Lezárult a blogszolgáltató-szavazás

Az egyéb kategóriában a Posterous, a Tumblr és a Bloblo kapott szavazatot.

Tovább Szólj hozzá

szavazás google docs blogfarmok

2009. júl 19.

Újra itthon

írta: korbelygyorgy
Újra itthon

Az ilyenkor szokásos visszaszoktatás a civilizációba: saját fürdőkád, vécékagyló, hamarosan ágyikó, Nefelejcs utcai csend, amit maximum gyerekzsivaj - egész pontosan három és fél éves hisztéria - ver fel.

Nem csak a kötelező happykommunikáció szerint, hanem valóságban is kiváló volt a jubiláló tizedik Hegyalja. Ezúttal is elsősorban a Zöld Sátorban dolgoztam olyan kiváló emberekkel, mint az E-misszió teljes legénysége, élén Tömöri Lacival, Priksz Gáborral, Kovács Erikkel és a többiekkel, valamint Fazekas Pamacs Sándorral és csapatával, Lévai Balázzsal,  s olyan vendégeink voltak, mint a kortárs irodalom színe-java (Karafiáth Orsi, Cserna-Szabó András, Garaczi László, Grecsó Krisztián), Lovasi András, Kollár-Klemencz ...

Tovább Szólj hozzá

kuki zöld színpad hegyalja fesztival

2009. júl 13.

Irány Tokaj

írta: korbelygyorgy
Irány Tokaj

Indulás előtt néhány perccel még néhány szó: irány Hegyalja, más tipusú kihívások, igaz, papíron szabadság, de pihenés helyett másféle feltöltődés, legalábbis kulturálisan.

Leginkább más platformokon leszek jelen: Hegyalja honlap , Hegyalja blog , Hegyalja Twitter és persze saját Twitter , illetve azt hiszem, a még csak alakulóban lévő Tumblr.com -os miniblogomra kerül több anyag, mint ide (majd erről később írok még, félő, nem ezen a héten.)

Na szóval: ellenőrizni, minden be van-e pakolva, tankolás, aztán bye-bye Orosháza, bye-bye Békés megye...

 

Tovább Szólj hozzá

twitter hegyalja tumblr

süti beállítások módosítása