Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. feb 07.

Bringások, gyalogosok, autósok, figyelem

írta: korbelygyorgy
Bringások, gyalogosok, autósok, figyelem

Hétfőn délelőtt tíz órakor bejárás lesz az orosházi kerékpárúton, melyen részt vesz az OKÉ képviselője is. A bejáráson szervezetünk is javaslatot tehet a szükséges változtatásokra, ezért várjuk az érintett közlekedők - elsősorban kerékpárosok, valamint autósok és gyalogosok - véleményét itt a hozzászólásokban, az Oké-blog kommentjei közt, illetve az okeblog@gmail.com címen.

Mely szakaszokon, csomópontokban milyen táblákra, illetve más forgalomtechnikai megoldásokra van/lehet szükség? Válaszoljon most!
Tovább Szólj hozzá

kerékpárút bejárás oke

2009. feb 04.

Orosháza nem egy rockfellegvár, de...

írta: korbelygyorgy
Orosháza nem egy rockfellegvár, de...

Orosházán mindig is éltek tehetséges zenészek, élnek is, azonban a nagy kiugrás mindig elmaradt, sosem lesz olyan bandánk, amelyik kisvárosból ugrik a csúcsra, mint mondjuk Gyuláról a Magna Cum Laude vagy Ajkáról a Vad Fruttik. S kirobbant muzsikusoknak is híján vagyunk, Gyula, Békéscsaba szintén ontotta, ontja ezeket (Szabó Eszter, Kőváry-tesók, Csányi-tesók, vagy éppen a korábbi generációkból két Manhattan-tag is).

Ennek ellenére jó móka lesz majd ez a retrófesztivál, öregek és fiatalok nyomják felváltva, lesz, aki több helyen is fellép. És ki tudja, hátha...


 

Tovább Szólj hozzá

zene rock retrófeszt

süti beállítások módosítása