Alföldi blog

Korbely György blogja

2009. feb 13.

Fonogram

írta: korbelygyorgy
Fonogram

Szokás szerint semmitmondó volt a Fonogram-díj i dei (tavalyi) díjátadása, a mainstream mindent vitt, de természetesen azért fény is látszik az alagút végén.

Mindenek előtt hatalmas boldogság volt számomra és sokak számára Bill életműdíja. Róla már írtam, miután meghallgattam a lemezét, hogy fantasztikus teljesítménnyel van dolgunk. Szerencsére nem csak én láttam így, hanem a piac is, a szakma is (nem csak az életműdíjjal, hanem azzal is, hogy a nagy fesztiválokon nagyszínpadon nyomhatta a nagy öreg, aki tavaly töltötte be a hatvanat).

Örültem továbbá az Amber Smith sikerének, ők alternatív lemez kategóriában bizonyultak a legjobbnak (de hogy a fenében került ebbe a kategóriába a Pál Utcai Fiúk, azt nem tudom - mellesleg az ...

Tovább Szólj hozzá

fonogram amber smith hent deák bill gyula kondorosi ferenc

2009. feb 10.

Tömeggyilkos a (név)rokonom

írta: korbelygyorgy
Tömeggyilkos a (név)rokonom

Korbely Jánosról már posztoltam itt egy párszor, bár a bácsiról nem tudok semmit, csak amit a média ír róla, ritka névről lévén szó mindig felkapom rá a fejem. Mondjuk nem biztos, hogy nem rokon,  ugyanis egyszer É. Árpi barátom, aki Nagyfán töltött egy kis időt a köztársaság bíróságának beutalójával, esküdözött, hogy Korbely Jani bácsi üdvözletét küldte ugyanonnan, de ez betudható lehet szegény Árpi elvonási tüneteinek is (tényleg, tudja valaki, mi van szegénnyel?)

Most a legújabb fejlemény főként jogászoknak lehet izgalmas: míg a strassbourgi bíróság felmentette (elévülés miatt), addig a Legfelsőbb Bíróság elítélte a tatai sortűz elrendelőjét , mivel az egyik döntés szerint a cselekmény már elévült, míg az ...

Tovább Szólj hozzá

korbely jános tatai sortűz

süti beállítások módosítása