2010. júl 14.

Visszaszámlálás: megkezdődött a tizenegyedik

írta: korbelygyorgy
Visszaszámlálás: megkezdődött a tizenegyedik

Harmadik napja Hegyalján, gyakorlatilag ezekben a percekben kezdődnek meg a zenei programok, a nagyszínpadon a Borsodi fesztiválok arca, a nemzet nyugdíjas csótánya, Nagy Feró kezd. Ma bele tudok nézni néhány érdekesnek ígérkező koncertbe, néhány év után a mi színpadonkun ismét élő zene lesz, mondjuk a ma éjszakai felhozatalról sajna nem tudok semmit.

Programhelyszínünk összeállt, napközben nyomtam is erről néhány twitterfotót, és maga a fesztivál is felkészült a több tízezres őrületre. Holnap indul a verkli nálunk, sőt a beszélgetések jó részét is én csinálom. A felkészülés mondjuk elég rohamtempóban zajlott, de azt hiszem, elég alaposak voltunk, én például tegnap kilenctől fél hatig csak ezzel foglalkoztam, egész pontosan ebédidőben beugrottam a városba és a Borostyán pince tulajával szőlészeti konzíliumot tartottunk otthoni szőlőnk bajairól - sajnos a helyzet Tokajban sem túl jó, kevés szőlő lesz, de még lehet jó minőségű. Olyan szőlősgazdáról is tudnak, aki az idén egyszerűen nem szüretel.

A mai tervem: egy kis Beatrice, majd Zuboly, Csík, Colorstar, Tátrai Band, s ha fenn tudok maradni, éjjel megnézem Prieger Zsoltot és Németh Gergőt, akik most nem az Animával, hanem dj szettel lesznek itt.

 

Szólj hozzá

beatrice tokaj hegyalja