Alföldi blog

Korbely György blogja

2010. ápr 16.

Ez most csak egy kísérlet

írta: korbelygyorgy
Ez most csak egy kísérlet

Tovább Szólj hozzá

2010. ápr 15.

Ismét lesz OKÉ-túra a Föld napján

írta: korbelygyorgy
Ismét lesz OKÉ-túra a Föld napján

Ezúttal sajnos csak távmunkában és meglehetősen light üzemmódban tudtam részt venni az OKÉ Föld napi programjának előkészületeiben, s úgy néz ki, ott sem tudok lenni. De hát azért van információs társadalom, hogy távoli aszfalt üzemmódban segítsem a dolgot, legfeljebb én majd másfelé tekerek.

Szóval az alapinfók:

Kerékpártúrát szervez az OKÉ a Föld napján
Ismét kirándulásra hívja a kerékpárosokat az OKÉ. Az oda-vissza alig harminc kilométeres túra apropója a Föld napja és természetesen a biciklis szezon immár visszavonhatatlan beköszönte.
Az úti cél az orosházi térség egyik legfontosabb természeti és néprajzi kincse, a Körös-Maros Nemzeti Park kardoskúti látogatóközpontja. A kerékpáros menet április ...

Tovább Szólj hozzá

bringa orosháza föld napja oke

2010. ápr 14.

Új ország

írta: korbelygyorgy
Új ország

 

Sajnos egy médiás nem teheti meg választáskor, amit más normális ember: bekucorodik a tévé és az internet elé este hétkor, sör és ropi mellett először az exit-poll eredményekkel ismerkedik meg, majd lépésről lépésre érkeznek a friss eredmények. Ehelyett én a megyét jártam, hogy a részvételi adatok mellett valami helyi infóval is ébren tartsuk az olvasóka t, illetve este a megyei választási irodába fészkeltem be magam, miközben Szabó kolléga a klasszikus szerkesztői feladatokat látta el. Az önfeledt elemzés helyett a folyamatos figyelem kötött le - nagyjából a sportújságíró kollégák érezhetik így magukat, ha szívükhöz közel álló sportág nagy eseményéről kell tudósítaniuk.

2010-ben azonban egy normális ember ...

Tovább Szólj hozzá

választás mszp fidesz botrány lmp

süti beállítások módosítása