Alföldi blog

Korbely György blogja

2010. jún 10.

Török Gábor is ott lesz a Zöld Sátorban

írta: korbelygyorgy
Török Gábor is ott lesz a Zöld Sátorban

Tizenegyedik alkalommal, tehát gyakorlatilag a kezdetektől veszek részt a Hegyalja Fesztivál Zöld Sátor projektjének munkájában, így lesz ez az idén is. Pontosabban van, hiszen már nagyban zajlanak az előkészületek.

Sajnos a kormányváltás és egyéb bizonytalan tényezők miatt meglehetősen az utolsó előtti pillanatokra esik a végleges program közzététele, s az eddigi gyakorlat szerint a műsorfüzet nyomdába adásakor, tehát valamikor július elején is lesz kavar, néhány fix pontot már el tudok mondani.

Biztosan ott lesz és pódiumbeszélgetés látható vele: Török Gábor politikai elemző, aki újabban a blogszférában osztja meg friss gondolatait; Hírbehozó, alias Szabó Gergely, a Webisztán blog gazdája; Uj Péter. Lesznek olyan ...

Tovább Szólj hozzá

webisztán hegyalja uj péter zöld színpad

2010. jún 09.

Sikeres kutyaprojekt

írta: korbelygyorgy
Sikeres kutyaprojekt

Öröm a családban a kiskutyaáldás, még nagyobb öröm, ha sikerül is gazdát találni a kis dögöknek.

Jelentem, a webegyes, webkettes, illetve a hagyományos szájról-szájra kommunikációs sikeresnek bizonyult és az ötből négy kiskutya talált gazdit, illetve mind az öt, hiszen egyet megtartunk.

Tegnap egy kiskutya Mezőkovácsházára, egy pedig Szarvasra került. Úgy tűnik, ma délután Békésre visznek egyet, s arra is legalább nyolcvan százalékos esély van, hogy a negyedik szintén Mezőkovácsházára kerül: ezt saját tesója "ajánlotta be" azzal, hogy valaki meglátta, megszerette és ilyet akart. 

 

 

Ő került Mezőkovácsházára....

Mostantól senki ne mondja, hogy a nem kívánt/meggondolatlanul megvásárolt, befogadott stb. ...

Tovább Szólj hozzá

kutya facebook bonnie

2010. jún 08.

Blogcsend

írta: korbelygyorgy
Blogcsend

Költözés, sok munka és egyéb okok miatt van itten egy kis blogcsend, de majd lesz ez másként. Ráadásul elveszett egy félkész posztom, ami a költözésről meg az Arad-Békéscsaba-Arad bringás részvételről szólt.

Szó ami szó: nem vesztem el a Békéscsaba-Telekgerendás fekete lyukban, sőt a T-Mobile térerő kivételével minden kommunikációs eszköz működik, hellyel-közzel a Twitteren néha meg is nyilvánulok, de ezek most nagyon hülye hetek: szabadságok, ezért több print szerkesztés, no meg Hegyalja-előkészületek, új otthonunk belakása...

Visszatérek...

Tovább Szólj hozzá

munka békéscsaba arad békéscsaba telekgerendás blogcsend

süti beállítások módosítása