Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. jún 19.

MR2 Furmint Klub & Port.hu Szabadegyetem 1.0

írta: korbelygyorgy
MR2 Furmint Klub & Port.hu Szabadegyetem 1.0

Íme a majdnem hivatalos program, most még a beszélgetős részeknél a műsorváltoztatás jogát fenntartjuk, de alapvető változás nem várható. Lesznek még egyéb zöld programok is, ezek - másik - bázisa az Őkoszínpad lesz, ahol kiállítások, performanszok, beszélgetések, előadások várják a nagyérdeműt. Mint az jól látható, a zenei programok terén mi leszünk a világzenei színpad, nagy öröm számomra, hogy nálunk lép fel a Csík Zenekar, Ferenczi Gyuri, Szalóki Ági, a Kerekes Band és sokan mások. Ott találkozunk!



Július 13., szerda
17:00 17:30 Nyitás
17:30 19:00 White Coffee Blues
19:00 21:00 Borkóstoló - Royal Tokaji
21:00 22:30 Csík Zenekar
23:00 00:30 Ferenczi György és a ...
Tovább Szólj hozzá

mr2 hegyalja fesztival mr2 furmint klub

2011. jún 19.

Buzi-e vagy?

írta: korbelygyorgy
Buzi-e vagy?

Nem tudom, holnap csörögnek-e a telefonok és hány napig tart a buzizásom, de vannak mondatok, amiket le kell írni a printbe is. Íme csak most, csak önöknek:

 

Buzi-e vagy?
Nem bolondult meg e sorok írója, napszúrás sem érte, de még helyesírási kézikönyvét sem dobta a sarokba. Egyszerűen arról van szó, hogy szombat délután óta a Sickratman művésznéven polgárt pukkasztó Paizs Miklós legendás Buzi-e vagy című dala motoszkál a fülemben. (Kereskedelmi rádiók és tévék nem játsszák ugyan, de érdemes egy próbát tenni és beírni a címet a Google-ba vagy a YouTube keresősorába - azért gyerek és gyengébb idegzetű családtag ne legyen a közelben).
A dalt egy igazi homofób lúzer inspirálta, egy olyan fiatal és sikertelen férfi, aki ...
Tovább Szólj hozzá

melegek sickratman békés megyei hírlap

2011. jún 17.

Egy év Teleken

írta: korbelygyorgy
Egy év Teleken

Több szempontból is elkésett ez a poszt: egyrészt már tavaly 25-én túl voltunk az egyéves évfordulón, másrészt pedig nem csak ez a poszt elkésett, hanem általában a posztok - nem voltam túl szorgalmas blogger, mitagadás.

Ugye feltűnt, hogy nem a teljes nevet használom? Nos, kábé ennyire sikerült asszimilálódni az elmúlt esztendőben, más tekintetben nem, ami persze nem jelent semmiféle negatív felhangot: az történt, amire számítottunk, agglomerációban élünk, közösségi életünk csak a családra korlátozódik, a tágabb közösség pedig más városokban és persze a neten él.
Szóval van a mi kis világunk és semmi rosszat nem mondhatunk a környezetünkről: az emberek kedvesek és köszönnek (annak ellenére, hogy szemét schnauzer-foxi ...
Tovább Szólj hozzá

telekgerendás

süti beállítások módosítása