Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. júl 03.

Titkos jegyzet

írta: korbelygyorgy
Titkos jegyzet

Ami elsősorban azért titkos, hogy a titkosszolgálati vezetők elleni hajszáról szól, tovább azért, mert nem sikerült túl jól, így kiteszem ugyan, de nem kap semmilyen social promóciót, aki megtalálja, megérdemli...

 

A jelek szerint nem csak a Jókai Színház hirdette meg a titkok évadát, hanem az új magyar hatalom is belevágott a titkosszolgálatok évadába.
Azaz: a rendteremtés ott folytatódik, ahol máshol általában véget ér, legalábbis a jónép által láthatatlan, ezáltal misztikus világban, melyről leginkább a 007-es ügynök történeteiből lehet némi fogalmunk (és annak helyiérdekű változatából, a Hód-történetekből), és persze a számolatlanul készülő összeesküvés-elméletes amerikai filmekből.
Egyelőre nem tudni, ...
Tovább Szólj hozzá

jegyzet békés megyei hírlap

2011. júl 01.

Szólásszabadság mínusz, Google plusz

írta: korbelygyorgy
Szólásszabadság mínusz, Google plusz

Bár korábban arra gondoltam, hogy majd a netes közösség megvédi magát a médiatörvény rendpárti szemléletével - mondjuk ki: a cenzúrával - szemben, most mégis aggódni kezdtem: a hatalom annyira vágyott már a bosszúra vagy mire, hogy már elsején hajnalban (amikor életbe lépnek bizonyos szankciók) hozzálátnak a rendcsináláshoz.

Nagyjából úgy érzem magam, mint egy rossz kölyök, akit egyébként vernek, de kifele ezt nem mutatják. Ám most elköszöntek a vendégek - azaz máshová került az EU-elnökség és jön a feketeleves.

Mondjuk ez legyen a mainstream média baja - azonban ennek én is része vagyok még. Valahogy egyik modell sem tetszik, a Délmagyar-féle előmoderálás kifejezetten gáz, a Velveté pedig túl gyors fegyverletétel, úgy ...

Tovább Szólj hozzá

google kommentek g médiatörvény médiahatóság

2011. jún 29.

A szükséges Plus

írta: korbelygyorgy
A szükséges Plus

Egy újabb Google-projekt híre futott végig a neten, a Plus az első infók szerint egyesíti, amit a Google eddig alkotott kommunikációs és közösségi fronton, új minőséget teremtve, de az ígéretek szerint új alkalmazások is megjelennek, ezáltal nem csak a saját közösségét tudja összefogni, hanem az elmúlt években diadalmaskodó Facebookot és Twittert is megszorongathatja - részletes leírás itt .

 

 

 

A Google Plus egyelőre nem hozzáférhető, jelenleg csak nagyon szűk körben tesztelnek, majd jön a korábbról, a Wave-őrület idejéről ismerős meghívós rendszer (ismét kiderül, ki a menő a webkettőben :)).

Én már este egy Twitter-üzenetben céloztam rá, hogy mindig lelkesen várom ezeket az új Google-őrületeket, mert lelkes ...

Tovább Szólj hozzá

google plus

süti beállítások módosítása