Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. aug 14.

Két hét nyaralás

írta: korbelygyorgy
Két hét nyaralás

Most én is gyakorlom az átbaszós címek új szokását, persze ezzel csak magamat verem át, nem az olvasót. A nyaralás természetesen csak egy hét volt, a ráadás annyiban hasonlított rá, hogy a cuccaink nem a megszokott helyükön voltak és úgy ébredtünk, hogy először körül kellett nézni, hol is járunk.

Merthogy a nyaralás utáni hét azzal telt, hogy felfordulás volt a lakásban, mert rászántuk magunkat végre egy régen elhatározott dologra: át kell vezetékeltetni a közel ötvenéves házat, s ha már ez megtörténik, akkor ki is kell festeni a fúrás-faragás nyomai miatt.

Most hétvégére rendeződtünk össze, végre nem több tízméternyi hosszabbító biztosítja berendezéseink és kütyüink áramellátását, hanem normális konnektorok és ...

Tovább Szólj hozzá

nyaralás erik soproni őrség harkány

2011. aug 11.

Goldenblog 2011

írta: korbelygyorgy
Goldenblog 2011



Hetedik alkalommal alakult úgy, hogy jelölést kaptam a Goldenblog szavazásra, hát legyen nekem is egy ilyen widgetem. Ha van kedved, szavazz, persze jól gondold meg, mert az idén csak egyszer lehet szavazni egy kategóriában, és vannak tényleg jó helyi blogok.

Egyébként nagyon sok jó bejegyzés-csíra van a fejemben, de sajnos nagyon ritkán jutok el a megvalósításig, arról pedig ne szóljon ez a blog, hogy miért nem készülnek új bejegyzések, miért inkább a Twitter mikroblogra kerülnek ezek, vagy éppen valamelyik közösségi szájtra.

Tovább Szólj hozzá

goldenblog

süti beállítások módosítása