Alföldi blog

Korbely György blogja

2011. okt 23.

Átaludt forradalom

írta: korbelygyorgy
Átaludt forradalom

Ma délután átaludtam a forradalmat, egész pontosan délután szunyókálam egyet, ahogy egy polgárember vasárnap ebéd után rekreálódik a hétfői munkanap előtt. Emiatt nincs semmiféle bűntudatom, annál is inkább, mert hatéves születésnapot ünnepeltünk napközben, aztán három óra után, amikor elvonult a vendégsereg, hallgattam vagy két percet a hangoskönyvemből a mobilomon (Ken Follett: Az idők végezetéig), aztán be is aludtam, egészen hat óráig és csak ezt követően néztem át (ugyancsak a mobilomon), mi történt ez idő alatt.

A fővárosi rendezvény teljesen rendben volt, egy Facebook "hipstercsoport" szervezett egy több tízezres demonstrációt, szerencsére olyan gáz figurák, akik a jelenlegi parlamenti ellenzék jó részét jelentik, ...

Tovább Szólj hozzá

tüntetés nem tetszik a rendszer

2011. okt 17.

Az Ungár Klári, az Eörsi, a Lala meg én

írta: korbelygyorgy
Az Ungár Klári, az Eörsi, a Lala meg én

A Facebook elidegenít, mondják a buta bölcsészek, holott pont ellenkezőleg, tele van egy csomó jótékony dologgal, például azzal, hogy egyre elhasználtabb negyvenese k itt nosztalgiázzanak, hogy amikor még nem voltam ilyen dagadt, ősz, stb.

Kezdjük azzal a csávóval, aki Ungár Klárát ölelgeti. Nos, az én vagyok (voltam) nem egészen húsz évvel ezelőtt egy orosházi ellenzéki rendezvényen úgy 1993-ban, ha jól emlékszem, Kuncze Gábor és Zwack Péter is ott volt, de mi persze inkább Ungár Klárát ölelgettük, nem tudva, hogy esélyünk sincs, de ne legyünk olcsó szexisták.

Azon az estén egyébként rengeteg alkohol folyt, főként Zwack mester legendás italából, de itt a képen még józanok vagyunk, ebben azért vagyok biztos, mert amikor ...

Tovább Szólj hozzá

fidesz ungár klára

süti beállítások módosítása