Alföldi blog

Korbely György blogja

2012. sze 13.

Igen!

írta: korbelygyorgy
Igen!

környezetvédelem-fesztivál 
Zöldülnek a magyar fesztiválok

    Budapest, 2012. szeptember 13., csütörtök (MTI) - Átlagosan felére csökkentették ökológiai lábnyomukat idén nyáron a nagy magyarországi fesztiválok, a termelődő szemét mennyisége például nem egészen harmada volt az öt évvel ezelőttinek.

    Magyarország nagy fesztiváljainak több tíz- vagy százezres közönsége jelentős terhet ró mikrokörnyezetére, ennek enyhítésére a szervezők már évek óta erőfeszítéseket tesznek. A változásokkal a környezet védelme mellett pénzt is megtakarítanak a szervezők, hiszen a környezettudatos intézkedések általában anyagilag is megtérülnek - adta hírül közleményben a fesztiválok ...

Tovább Szólj hozzá

fesztivál hegyalja

2012. sze 12.

Az idők végezetéig

írta: korbelygyorgy
Az idők végezetéig

Mint lelkes Ken Follett-olvasó, kincsre akadtam ma reggel: elkezdték vetíteni Az idők végezetéig című regény filmes változatát, itt megtekinthető az első rész, magyar felirattal.

Jó sok elem eltér az eredeti regénytől, de ez már csak így szokott lenni. Mondjuk hazudós lennék, ha azt állítanám, hogy olvastam, ugyanis tavaly hangoskönyv formában hallgattam meg egyebek közt biciklizés, kertészkedés, autóvezetés mellett.

Katt és élvezd. ( A jelszót itt találod )

Tovább Szólj hozzá

ken follett az idők végezetéig

2012. sze 11.

Két férfi, egy eset - Varga és Dancsó mémek lettek

írta: korbelygyorgy
Két férfi, egy eset - Varga és Dancsó mémek lettek

Békés megyei, jelesül orosházi politikusok nagy napja volt a hétfői. Ami ráadásul egy igen különleges nap volt, hiszen tegnap indult a parlament őszi ülésszaka. 

A hétfői nap mégsem igazán Orbán IMF-jéről és baltás gyilkosáról, Gyurcsány éhségsztájkjáról (tisztítókúrájáról) vagy a többi polceleb dolgairól szól, hanem Varga István remekbe szabott ajánlásairól a női nemnek,amit nagy valószínűséggel már száz évvel ezelőtt is kifütyültek volna, no nem nálunk, hanem innen nyugatabbra.

A témával éjszaka foglalkoztam, úgyhogy saját linkkel magyarázom el a történetet , de aki fenn van a Facebookon vagy a Twitteren, biztosan találkozott már a történettel, mi több, néhány markáns polblog is foglalkozik a nem egészen ...

Tovább Szólj hozzá

dancsó józsef varga istván viharsarok

süti beállítások módosítása