Alföldi blog

Korbely György blogja

2012. dec 02.

Veol, beol

írta: korbelygyorgy
Veol, beol

veol_1354476617.jpg_550x354

A jelek szerint a Pannon Lapok Társasága is belátta, hogy szerencsésebb a print márka helyett új márkát bevezetni az online piacra. Egészen eddig a naplo-online.hu, a vasnepe.hu stb. neveket használták online kiadványaik most viszont egy tévés hirdetés szerint ők is áttértek a más megyei online portálok módszerére, azaz például a Vas Népe a Vaol, a Veszprémi Napló pedig Veol. 

Egy gyors rákeresés után jött a meglepi, merthogy a veol.hu keresőszóra a Google javaslata az, hogy beol.hu, szóval az elmúlt nyolc év munkája nem volt hiábavaló, s bár mi nem szolgálunk veszprémi hírekkel, azért köszönjük a Google kiemelt figyelmét. A Beol egyébként ezekben a hetekben ünnepli nyolcéves születésnapját, úgyhogy ezt tekinthetjük Larry ...

Tovább Szólj hozzá

google beol.hu

2012. nov 30.

Ott van Lemmy pengetője

írta: korbelygyorgy
Ott van Lemmy pengetője

teknos_1354308059.jpg_550x367

Aki jövő júniusban megérkezik a Hegyalja Fesztiválra (figyelem, fontos változás, hogy július közepe helyett ezúttal június végén lesz a feszkó), annak már nem kell konténerek és lakókocsik előtt sorban állnia, hanem ebben a kellemes kinézetű épületben lihegheti ki az út porát, talán még egy sört is ihat kellemes környezetben.

Ezt jelentették be tegnap Rakamazon a helyi erők, de ott volt a Hegyalja menedzsmentje is, hiszen turisztikai szempontból a két projekt húzza egymást.

A sajtótájékoztató sajtóanyaga itt, ebből kiderül, hogy miért is írtam ilyen sejtelmes címet a Motörhead legendás frontemberét és az ő kedvenc segédeszközét beleépítve

Új beléptetőcsarnok, vadregényes vízi tanösvény és teknősbékaház a ...

Tovább Szólj hozzá

hegyalja rakamaz

süti beállítások módosítása