Alföldi blog

Korbely György blogja

2012. dec 23.

Boldog, békés Karácsonyt mindenkinek

írta: korbelygyorgy
Boldog, békés Karácsonyt mindenkinek

Kedves Barátaim, ismerőseim, néhány éve már leszoktam a direkt sms, illetve e-mailes köszöntésekről, akinek tudom, személyesen mondom el, akinek nem, annak itt. A megszokott patetikus és kenetteljes köszöntések helyett fogadjátok szeretettel ezt a ki vidám videót, amivel egy kicsit azt is szeretném sugallni, hogy legyen vidámabb a következő esztendő, mint volt a tavalyi.

Tovább Szólj hozzá

karácsony jókívánság metallica

2012. dec 22.

Újabb digitális sikersztorik papíron

írta: korbelygyorgy
Újabb digitális sikersztorik papíron

Digitális sikertörténetek: itt van a folytatás

Elkészültem végre Dunder Krisztián második kötetének recenziójával, ami sajnos nem lett olyan kerek, mint a tavalyiról készült első ajánló , tekintve, hogy akkor ellőttem minden patront (it vs. papír, Steve Jobs vs. hazai gazdasági környezet).

Ám a könyv ugyanolyan kerek és jó,  így jó szívvel ajánlom mindenkinek, mert fő célját elérte: hasznos olvasmány és amit a szerző is megfogalmazott célként: inspiráló, tanulságos nem csak azoknak, akik ebben az iparágban tevékenykednek.

Tovább Szólj hozzá

dunder krisztián digitális sikertörténetek

2012. dec 18.

Ha már az én életemből kimaradt a diáklázadás

írta: korbelygyorgy
Ha már az én életemből kimaradt a diáklázadás

... illetve Beatrice és P. Mobil-koncertek látogatásában, mindenféle topis ruhák viselésében merült ki, most kompenzálok egy kicsit. Ez lesz a holnapi újság harmadik oldalán.

Kijött a szellem a palackból

Van egy mondás, miszerint az ember 16 évesen van a csúcson, azt követően csak a leépülés következik, miután rárakódnak a társadalmi elvárások.

Az elmúlt napok történései bizonyítják, hogy bizony ezt a magyar világot nem a szocialista-gyucsányista-bajnaista-zöld-szélsőjobbos-szolidaritásos alternatívák térítik újra észhez, hanem a petőfisen-bergeresen-ex-orbánosan feléledő egyetemisták és gimnazisták.

Egyrészt azért, mert kellően okosak ahhoz, hogy ne lehessen őket mindenféle marketingkommunikációs trükkökkel ...

Tovább Szólj hozzá

jegyzet diáklázadás békés megyei hírlap

süti beállítások módosítása