Alföldi blog

Korbely György blogja

2012. feb 25.

Mégsem DK...

írta: korbelygyorgy
Mégsem DK...

Fiatal joghallgató került Fetser helyére

Tévedtem egy nagyot két nappal ezelőtt, amikor azt gondoltam, hogy Fetser János a DK felé tart, ezért mondott le megyei önkormányzati mandátumáról. Mivel a linkelt cikkből kiderül, hogy választmányi taggá választották, egyértemű, hogy marad az MSZP-ben, szóval nem kéne manapság latolgatnom ilyen közéleti dolgokat, mert nem nagyon jönnek be a dolgok...

Tovább Szólj hozzá

mszp dk fetser

2012. feb 24.

Felgyújtottak egy házat a rockerek...

írta: korbelygyorgy
Felgyújtottak egy házat a rockerek...

Ez persze csak a bulvárfogás, mint ahogy a beolos cikknek is ezt a címet adtam ma délután, a lényeg az, hogy az akusztikus Ektomorf-albumról elkészült az első klip, amit itthon forgattak, egész pontosan Pusztaottlakán, s "ahol a polgármester úr önzetlen segítségét élvezhettük, hiszen azon túl, hogy a helyszínt biztosította a kliphez, egy házat is felgyújthattunk".

Szóval így megy ez mifelénk, Békésben, bármilyen apokaliptikus látomás megvalósítható. Komolyra fordítva, jó dolog, hogy helyben nyomulnak a fiúk, mi több, mostmár a magyarországi ügyeiknek is van egy sajtósa Lobó-Szalóky Lázár személyében, aki egyébként szintén zenész, igaz,könnyedebb műfajban, a Dirty Slippers frontembereként látható a ...

Tovább Szólj hozzá

hegyalja ektomorf

2012. feb 24.

Azt beszélik...

írta: korbelygyorgy
Azt beszélik...

Fetser János lemondott megyei mandátumáról

Bár nem akarok itt elemzőként tetszelegni, de itt többen arra jutottunk, hogy Fetser a DK felé tart, végülis Gyurcsányéknak egyelőre nincs komoly bázisuk a megyében, markáns személyiségük még kevésbé, így ha a DK-nak bejön, elvileg neki is.


 

 

Tovább Szólj hozzá

gyurcsány fetser jános dk

2012. feb 20.

A szupermaraton arca voltam...

írta: korbelygyorgy
A szupermaraton arca voltam...

Nem csak a jelenlévő újságírók csodálkoztak a múlt héten a Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Szupermaraton sajtótájékoztatóján, hanem én is, de nagyon.

Kaptam egy meghívót a szervező atlétikai klubtól, egész pontosan Tóth Sándor mesteredzőtől és Czeglédi Katalin marketingvezetőtől, hogy feltétlenül menjek el a sajtótájékoztatóra, ahol bemutatnak, mint olyan elfoglalt embert, aki kerékpáron teljesíti a távot. Gondoltam, leszünk még ott egy páran ilyenek a háromszázból, válaszoltam, hogy bár nem vagyok különösebben szereplős típus, de ez többszörösen fontos ügy (maga a bringázás, illetve az utóbbi években pénzhiány miatt veszélyben lévő verseny), így persze, örömmel.

Aztán a megadott időpont kényelmesen ballagok a ...

Tovább Szólj hozzá

békéscsaba-arad-békéscsaba

2012. feb 20.

Friss, ropogós: megvan az új Tankcsapda-gitáros

írta: korbelygyorgy
Friss, ropogós: megvan az új Tankcsapda-gitáros

ÚJRA HÁRMAN

 

A Tankcsapdával kapcsolatban az elmúlt hetek legfontosabb kérdése volt, hogy ki lesz  Cseresznye utódj a. Lukács Laci és Fejes Tamás meghozta az új gitáros személyét illető döntést, amit az alábbi  hivatalos nyilatkozatban tesznek közzé .

 

A Tankcsapda számára az elmúlt hetek legfontosabb kérdése az volt, hogy a Cseresznyével történt különválást követően ki lesz a zenekar új gitárosa.   Most nem mélyedünk bele jobban az utóbbi hetek történéseibe , de a lényeg;   úgy döntöttünk, hogy a  közös munkát  a Za nziba r és a Mafia egykori gitárosával   Sidlovics Gáborral   folytatjuk tovább .   Ezen a héten már stúdióban dolgozunk  az új témákon ,  és ezek közül az egyiket hamarosan  a ...

Tovább Szólj hozzá

tankcsapda

süti beállítások módosítása