Alföldi blog

Korbely György blogja

2013. máj 26.

Minden idők legdurvább aradi tekerése

írta: korbelygyorgy
Minden idők legdurvább aradi tekerése

aradra_1369593102.jpg_550x413

Itt még senki nem sejti, hogy hamarosan hatalmas elázás következik, mely hellyel-közzel végig elkísérte a csapatot, legalábbis engem mindenképpen.

A mobilommal lőtt fotón a ma reggeli aradi indulás előtti utolsó másodpercek láthatók. Előző nap ugyanez a csapat már egyszer alaposan megszívta, hiszen végig durva szembeszéllel kerekeztünk a cél felé. Én elkövettem azt a taktikai hibát, hogy az utolsó nagy frissítőhelyen, Varjason bevágtam egy jó nagy adag kávét, ami alaposan fejbevágott, így még nagyobb kínlódás volt az utolsó néhány (egész pontosan kb. 20) kilométer. 

A mai nap az esőről szólt, ráadásul csak egy gagyi nejlon esőkabát (kotonkabát) volt nálam, az is csak azért, mert állandó tartozék a cuccaim közt. Szóval ...

Tovább Szólj hozzá

békéscsaba-arad-békéscsaba

2013. máj 22.

Nekem is jár 15...

írta: korbelygyorgy
Nekem is jár 15...

... vagyis neked is jár 15 perc hírnév - ez lesz a címe annak a kis előadásnak, amit június 6-án tartok jeles szakemberek társaságában, egy kicsit kilógok majd a sorból, mert nem a közösségi médiáról kell beszélnem a jelenlévő közművelődési szakembereknek, illetve civil aktivistáknak, hanem arról, hogyan lehet bekerülni a mainstream-be, azaz esetünkben a Beol.hu-ra a programajánlók, jobb esetben a hírek közé.

Íme a program, melyet Koszecz Sanyi, a Békés megyei webkettő egyik jeles úttörője rakott össze. Úgy látom, vannak még helyek, így kattints majd az alján a jelentkezési lapra.

KÖZÖSSÉG - MÉDIA - MŰVELŐDÉS KONFERENCIA

A Nemzeti Művelődési Intézet, együttműködve a Békés Megyei IBSEN Oktatási, Művészeti ...

Tovább Szólj hozzá

konferencia tsabeeka koszecz

2013. máj 22.

Még egy kis ByeAlex, aztán leszállok a témáról

írta: korbelygyorgy
Még egy kis ByeAlex, aztán leszállok a témáról

... viszont erre a jegyzetre magam jelentkeztem, ma jelent meg a nyomtatott verzióban, íme:

Kelet, nyugat, Kedvesem

A ByeAlex-jelenségről és az Eurovíziós dalfesztiválról már lényegében elhangzott minden, legalábbis, ami ennek kulturális vonatkozásait illeti, sőt e hasábokon is bőven esett róla szó. Nem is lenne szép önelégülten kinyilatkoztatni, hogy mi megmondtuk, bíztunk a szabolcsi hipster sikerében, hiszen az eredetiség jobb helyeken felülírja a mérnöki asztalnál kitalált sztárokat és receptre született dalokat. Az utóbbi napokban bőven akadnak ugyanis, akik megmondták, akik tudták, akik ByeAlex feltétlen hívei voltak - csak éppen valamiért korábban másképp beszéltek és tettek.

Ami szombaton éjjel egyértelművé vált, ...

Tovább Szólj hozzá

eurovízió békés megyei hírlap byealex

süti beállítások módosítása