Alföldi blog

Korbely György blogja

2013. dec 26.

Agroller

írta: korbelygyorgy
Agroller

Szánkó helyett rollerrel indultunk ma sétálni egy nagyot, majdnem megkerültük az egész falut, sőt egy kicsit még tovább is merészkedtünk a mellékelt képek tanúsága szerint.

(Alapvetően nem vagyok ilyen családifotó-posztolós típus, viszont tetszik a blog.hu új fotógaléria-alkalmazása és nem bírtam ellenállni neki, hogy kiragasszam ezeket)

201312261884.jpg

201312261881.jpg

201312261885.jpg

201312261882.jpg

 

Tovább Szólj hozzá

karácsony telekgerendás

2013. dec 25.

Sem tévé, sem cédé, sem torrent - 2013 a streaming éve volt

írta: korbelygyorgy
Sem tévé, sem cédé, sem torrent - 2013 a streaming éve volt

A helyzet az, hogy hetek óta nincs tévé-előfizetésünk, de ennek előzménye, hogy hosszú hónapok óta nem nézünk tévét. Mondjuk ez így nem pontos, mert a tévékészülék az a kelleténél többet is megy, ám nem különböző társaságok által irányított műsorfolyam megy rajta, hanem a magunk által meghatározott tartalom: mese dvd-ről és online, illetve filmek, klipek és egyéb anyagok, ugyancsak online. Hogyha mégis fontos valami - például híradórészlet, tehetségkutató vagy valami más -, akkor is segít a net, illetve a különböző streaming szolgáltatások, én személy szerint a Telenorét tesztelem, bár elindult a Fuso is, ami inkább hasonlít a klasszikus, magyarul is számos helyen elérhető filmes-sorozatos szolgáltatásokhoz, csak itt ...

Tovább Szólj hozzá

streaming híradó deezer spotify google music

2013. dec 24.

Boldog karácsonyt

írta: korbelygyorgy
Boldog karácsonyt

Kissé rendhagyó, azaz nem negédes, hatásvadász, de az ünneppel mégsem tiszteletlen dallal/klippel kívánok boldog karácsonyt mindenkinek. Az idén húszéves Anima Sound System vadiúj daláról van szó, s keresve sem találhattam volna jobbat erre az idei ünnepre, ami az idén különösen rendhagyó a mi életünkben is.

Ám az idén sem marad ki semmi, lesz karácsonyfa, ajándékok, jó vacsora, szeretet és szerelem - pár száz kilométer csak fizikai távolság, öreg harcosok vagyunk mi már ahhoz hogy könnyedén legyőzzük.

Tovább Szólj hozzá

karácsony anima sound system

2013. dec 23.

Eddig még nem publikált Faludy-fotók 2004-ből és 2005-ből

írta: korbelygyorgy
Eddig még nem publikált Faludy-fotók 2004-ből és 2005-ből

Bocsánat mindenkitől, amiért van a fotóknak másik főszereplője, jelesül én, nem afféle "együtt fotózkodom a celebbel" bemutatóról van szó, hanem dvd-rendrakást tartottunk a karácsonyi készülődés jegyében és előkerült néhány régi hegyaljás fotó, ebből csipegettem ki azokat, amelyeken Faludy szerepel. A képeket ottani kollégáim, a nyíregyházi E-misszó aktivistái készítették, közülük csak Tömöri Lacit és Prixit, azaz Priksz Gábort tudom név szerint megemlíteni, de emlékeim szerint sokan mások is fotózták a Zöld Sátor életét. Szóval Gyuri bácsi és a fiatalok.

gyuriba3.jpg

Megérkezett a mester

gyuriba7.jpg

Mit is írtam fel első kérdésnek?

 

...

Tovább Szólj hozzá

faludy györgy hegyalja fesztivál

süti beállítások módosítása