Alföldi blog

Korbely György blogja

2013. feb 22.

A mi kis ügyeink

írta: korbelygyorgy
A mi kis ügyeink

Eltörte a lelkész orrát a dühös férj

A történet már úgy ahogy van, abszurd, a legviccesebb mégsem az, ami le van írva, hanem egy érdekes mellékszál: a fideszes lelkészt megtámadó férj védője nem más, mint dr. Varga István ugyancsak fideszes országgyűlési képviselő.

Most humorizálhatnánk azon, hogy nem csak asszony, hanem a zaklató lelkész is verve jó, azonban inkább arra a finom árnyalatra hívnám fel a figyelmet, hogy fideszországban sem mindenki lép egyszerre.

Tovább Szólj hozzá

lelkész varga istván

2013. feb 19.

Néhány napra országos lap lettünk

írta: korbelygyorgy
Néhány napra országos lap lettünk

Egy devizahitel nélküli állampolgár nyílt levele

Néhány napra országos lap lett a Beol, mert nagyon jól pörög egy olvasói levél, amit szerzője egyébként a napilapba szánt, ám terjedelme miatt oda nem fért volna be. Olyan tabutémát vett elő - az egyébként nőnemű - közgazdász, amiről az utóbbi időben nincs szó - valószínűleg ennek is köszönhető a több mint 47 ezres oldalletöltés nem egészen 18 óra alatt. (Az persze nem azt jelenti, hogy egyetértünk vele, mint minden érvelés e témában lehet részben igaz és lehet részben hülyeség). A kommentekből és a reakciókból úgy látszik, hogy országos érdeklődést generáltunk, ami persze nem marad majd így, viszont tök jó érzés, hogy most egy nyíregyházi olvasó osztotta meg ...

Tovább Szólj hozzá

beol devizahitelesek

2013. feb 18.

50 éves a debreceni rockzene

írta: korbelygyorgy
50 éves a debreceni rockzene

Tankcsapda, Color, Panta Rhei, Necropsia, Lux, PG Csoport - na mi a közös bennük? Szerintem nem kell alföldi lakosnak lenni a válaszhoz: Debrecen.

Közhely, hogy Magyarországon nincs még olyan nagyváros, amely olyan gazdag rockélettel rendelkezne, mint a cívisváros, ráadásul éppen az idén jubilálnak: 1963-ban alakult meg a Mercur nevű zenekar - innen számítják a helyiek a debreceni rocktörténelmet.

Minderre ma akadtam rá, Váradi Feri barátom (Friss rádió) a Civishir.hu-n indított egy sorozatot, mely a 18. résznél tart, s amely az ötven éves jubilieumot 50 dallal foglalja össze. Van minden finomság és még a felénél sem tartunk, és főleg sokat lehet tanulni belőle, például számomra maga a sztori is ismeretlen volt, nem beszélve arról, ...

Tovább Szólj hozzá

rock debrecen váradi feri

süti beállítások módosítása