2014. okt 05.

Ha kétszázan lájkoljátok, lesz polgármesteri vita

írta: korbelygyorgy
Ha kétszázan lájkoljátok, lesz polgármesteri vita

... vagy nem, de legalább elmondható, hogy a szándék megvolt. Vasárnap este ugyanis érdekes kezdeményezést indítottak útjára orosházi civilek (mit nem beszélek, nem olyan norvégfélék, hanem szimpla magánemberek, Fb-felhasználók): amivel a politika és a média adós, megpróbálják alulról megszervezni.

Mint ahogy az egyelőre névtelenséget kérő szervezők elmondták nekem, hiányolták a konkrét programokat, ezért létrehoztak egy fb-oldalt, aminek az a lényege hogy összehozzanak egy vitát a reménybeli polgármestereknek. Ezt attól teszik függővé, hogy hétfő délig összejön-e kétszáz lájk az oldalon.

jeloltek.jpg

Forrás: Facebook

Igaz, még az érintettekkel - vasárnap este lévén - nem tudtak beszélni, viszont úgy gondolják, számukra is fontos a nyilvános álláspont-ütköztetés (idősebbek talán emlékeznek, hogy régen voltak ilyen viták, csak az illiberális világban kimentek a divatból).

Szóval ezúttal talán nem jár munkahelyi fenyegetettséggel, ha a helyiek, illetve a város ügyei iránt érdeklődők lájkolják ezt az oldalt - én a magam részéről ezzel a gyorsposzttal járultam hozzá az esetleges sikerhez.

 

Szólj hozzá

orosháza választás2014