Alföldi blog

Korbely György blogja

2014. feb 04.

Új Kiscsillag-dal: 2014

írta: korbelygyorgy
Új Kiscsillag-dal: 2014

Frissen publikált dal és klip, ebben a pillanatban még alig több, mint ezren látták. Feltűnik Lecsó tizedes és sok régi kép Lovasiról, Kispálról, Rátgéberről és jónéhány már nem élő emberről (elsőre Bada Dadát fedeztem fel), mégpedig Prezi-szerű slideshow-megoldással.

A dalt Lovasi András így kommentálta: 

"2013 nem volt szerencsés évünk, 2014-et pár barátunk nem érhette meg, persze annyit meg tudunk ígérni nekik, hogy amíg mi vagyunk, addig ők is velünk lesznek a fejünkben. Sajnos sokkal többet nem. Nagyjából ennyi volna a dalban, és nyilván emiatt nem túl vidám, de azért egy májusi vasárnap délután derűje is ott bujkál benne.”
Tovább Szólj hozzá

kiscsillag lovasi dalpremier

2014. feb 04.

Szülinapi videód érkezett a Facebooktól

írta: korbelygyorgy
Szülinapi videód érkezett a Facebooktól

fbvideo_1391516627.jpg_600x368

Pontosan tíz éve indult útjára a Facebook , részletes sztori itt.

A HVG.hu-tól megtudtam, hogy szülinapra te is kaptál egy kis ajándékot, ide kattintva megnézheted azt a videót, amit "Mark és a Facebook csapata" készített neked. (A fotó részlet az enyémből). 

A mai szülinapra időzített nagy dobás a Paper lenne, az sajnos egyelőre magyarul nem érhető el, de a 444 már írt róla.

Tovább Szólj hozzá

facebook

2014. feb 04.

Friss, ropogós: ők indulnak az LMP színeiben Békés megyében

írta: korbelygyorgy
Friss, ropogós: ők indulnak az LMP színeiben Békés megyében

Az 1. számú békéscsabai kerületben Takács Péter indul, aki Békéscsabán él, foglalkozása népművelő-tanár, 1991 óta vezeti a Lencsési Közösségi Házat.

A 2. számú békési kerületben Rigler Miklós , békési nyomdász az LMP jelöltje. Dolgozott a békési postán, majd 14 évig egy multinacionális cég békéscsabai telephelyén üzletkötőként és kiemelt képviselőként. Jelenleg egy osztrák érdekeltségű hotel dolgozója.

Földi Mihály , füzesgyarmati kertészmérnök a 3-as számú gyulai kerületben indul. Füzesgyarmaton kezdett el dolgozni 1986-ban, a helyi szövetkezetben. Évtizedek óta foglalkozik az ökológiai gazdálkodással, ennek kutatásával, fejlesztésével, mellette családi gazdaságot tart fenn.

A 4-es számú orosházi ...

Tovább Szólj hozzá

lmp választás2014

süti beállítások módosítása