2003. aug 26.

írta: korbelygyorgy

Este az én agyamat is felforralták a híradó és a Kék fény zseniális riporterei a körúti robbantás kapcsán, de inkább nem írom meg, találtam ezerszer jobbat:

"(...) Mert mit hallok a magyar királyi (ún. "közszolgálati") televízió hírmagazinjában, most, hogy egy marha önjelölt vegyészgyerek szatyrában felrobbant egy adag aceton-peroxid? Hát, hogy "a tettes akár az internetről is vehette bombája receptjét". Na persze, hogy tekeredne nyakunk köré az a kommunikáció szakokon médiaszemélyiségek agyába gyömöszölt műveltség, az a csavaros! A humán is, meg a reál is.

Mert az még hagyján, hogy az a szponzorzakóban feszítő kamerábabeszélő-gép (itt tolultak a jelzők piszkosul, a baromarcútól a reménytelen faszkalapig, de kihúztam mindet) nem tudja, hogy minden évjáratban létezik az a sajátos kémikus kamaszfajta, amelyik - törik-szakad (törik is, szakad is) - a mama konyhájában kotyvasztott jód-azidot durrogtat szeplős osztálytársnők cipője előtt, és nem érzi magát érett férfinak, amíg nem sikerült glicerint nitrálnia.(...) " A teljes cikk

Szólj hozzá