2004. már 01.

írta: korbelygyorgy

A fasizmusra mindig bedühödök: megnéztem a TV2 Naplójának szlovákiai romákkal foglalkozó riportját és teljesen fel vagyok háborodva a hatósági fellépésen. Ezek akarnak Unióba menni? Én simán kizárnám őket legalább egy évre, hadd gondolkodjanak el egy kicsit.

Persze, tudom, lopni bűn, s mint liberális-libertáriusnak, el kell fogadnom, hogy szociális segélyekre alapozni nem lehet életeket, még hogyha a kisebbségeknek jár is egyfajta pozitív diszkrimináció (húúú, mi lesz itt holnap a fórumban :-)), azonban a rendőrterror, a megtorlás nem vezet sehová, felháborító, aljas, fujjj!

Sajnos az emberek többsége elégedetten nézte itt Magyarországon is a képernyők előtt, ahogy a vadbarmok berontottak a putrikba és nőket, gyermekeket sem kímélve ütlegeltek, illetve sokkolóval bántalmaztak. Én pedig erre azt mondom, persze nem saját kútfőből: ma a romákat, holnap a zsidókat, holnapután az ellenzékieket, azután pedig bárkit, bármiért, mert az önkénynek úgy tartja kedve. Hát ilyen soha többé ne fordulhasson elő sem Magyarországon, sem Szlovákiában, merthogy ez semmiképpen nem nevezhető belügynek, hanem globális emberjogi problémának Pontosabban belügynek is, egész pontosan EU-belügyről van szó, kedves csatlakozni vágyó szlovák - félig-meddig - testvéreim...
Szólj hozzá