2004. már 10.

írta: korbelygyorgy

Szegény Ron éppen csak hogy kitette a lábát, mekkora balhé lett belőle, Megyó önálló életre kelt :-) Mostmár csak az a kérdés, hogy az a sok okosság magától jött, vagy ezt már az amerikai tanácsadók ötlötték ki? Egyébként minden ellenkező látszat ellenére nem vagyok kampányszakértő/tanácsadó ellenes, sőt. Kedvenc filmem e témában a Jelcin-projekt, néha a Hallmark tűzi a műsorára, ezt annak idején ajánlottam a vállalati kommunikátornak készülő tanítványaimnak is. Tehát visszajött Ron Werber, én azt mondom, nem baj. Nekem a fickó teljesen szimpi volt, amikor a pirosdzsekis, mikrobuszos kampány idején Gádoroson mozgatta a szoci aktivistákat, szóval akkor egy picit ráéreztem, mi is az a profi kampány (szigorúan szakmai szempontból, természetesen, mielőtt újra komcsizva lennék valaki által).

De ha Werber nélkül nem megy, könyörgöm, mit csinál az a sok léhűtő kommunikátor az államapparátusban, ha egy külföldi szakember nélkül káoszba fullad az egész és köznevetség tárgyává lesz minden?

Ron Werber újra az MSZP-t segíti
Ron Werber a nap folyamán szerződést kötött az MSZP-vel, a kampánytanácsadó az európai parlamenti választási kampányban és "a következő években" tevékenykedik a szocialista pártnál - jelentette be Tóbiás József, az MSZP frakcióigazgatója, a párt EP- választási kampányigazgatója.


Szólj hozzá