2004. már 25.

írta: korbelygyorgy

Sarkalatos kérdés: mi Kozsó igazi neve? A Fábry-showban ez volt a legdrámaibb fordulat ma este - a szombati sztárbox promóciós előzetesében, vagy mi is volt ez a műsor - amikor a showman rosszul konferálta fel a sztárt, és azt mondta, Kocsor Zsolt érkezik. Kozsó mester ezt szóvá tette, majd nagy unszolásra a neves vendég egy cetlire leírta az igazi nevét, majd Fábry megtartva a titkot lenyelte a papírt. Nos, kár volt. Kozsót így hívják: Kozári Zsolt, a Kocsor valószínűleg valamelyik bulvárlap találmánya.

Onnan tudom egyébként az igazi nevét, hogy egyszer régen valami buta PR-cikket kellett írnom a Bestiákról, még a net hajnalán és nem találtam róluk semmi forrásanyagot. A főnököm a kezembe nyomott egy mobilszámot, ő a menedzser. Mit sem sejtve felhívtam, mondtam, mit akarok (infót a lányokról, mert írnom kell róluk), ez a barom meg elkezdett hisztizni, hogy ő a Kozsó és ő ilyen szarságokkal nem foglalkozik, mire én: nézze, jóember, nekem most írnom kell valamit határidőre, de a neten nincs semmi, én pedig egész más zenéket hallgatok, tehát nem tartok a fejemben ilyen felesleges információkat. Emberünk megenyhült, adott egy másik számot, ahol egy egész normális fazonnal beszéltem, aki rövid időn belül - faxon, természetesen - egészen használható anyagot küldött. Azóta már nincsenek Bestiák, csak túláradó szeretet, no meg a kínosan eltitkolt név: Kozári.

(Jut eszembe: a Kocsor valószínűleg Kocsord miatt terjedt el, ez az a legendás falu, ahol a nagy Szalacsi mester lakik :-))
Szólj hozzá