2004. ápr 05.

írta: korbelygyorgy

Most kaptam meg emilen a mezőtúri programot, Bukó, a főszervező kiegészítéseivel. Huhhh, és ez csak a nemzetközi felhozatal :-)

IGNITE /USA (csüt juli 1.)
 www.ignitemusic.net   "Nemcsak a kaliforniai punk rock királyai. Magyar hangja: Zoli Téglás "
TIAMAT /S (pént. juli 2.) www.churchoftiamat.com "Gótikus metal, svéd kreativitással. Mérföldkő a műfaj történetében, jelenleg a színtér legmeghatározóbb zenekara"
DEATH ANGEL /USA (szo. juli 3.) www.deathangel.com  "A bay area thrash legenda. Öt dühös filippinó -a Testament, Exodus, Slayer és a Metallica kortársai- újra felszántja a színpadokat "
ASIAN DUB FUNDATION SOUND SYSTEM /UK (szo juli 3.) www.asiandubfoundation.com "A pakisztáni nemzetiségű londoni streetfighterek, a tavalyi sziget nagyszínpados sztárjai. Rafi fights Mezőtúr!"
NEGURA BUNGET /RO (szo) www.negurabunget.com "A román black metal nemzetközi szinvonalú képviselői, akik amerikai kiadónál , a Cannibal Corpse előzenekaraként tették le a névjegyüket. Drakula gróf is büszke lenne rájuk!"
ARGIES /ARG (p jul 2.) www.argies.net  "...hogy Argentina nem csak Maradona és Evita hazája azt az Argies harcosan politikus punk zenéje is bizonyítja! Hű de dühösek! .-))"
SUNTERRA /A (p) www.sunterra.org "Ausztria dark rock Császárai, ahol még a kék Duna is fekete... Méltán."
HARRY LOVE & MC YUN GUN /UK  (cs) www.yun-gun.com "a Scratch Perverts egykori tagjai... a londoni gengszter hip hop testközelből. Olyan finom ahogyan ezek csőre töltenek, hogy a mi nyóckerünk tanulhatna tőlük. Reméljük nyárig még szabadlábon lesznek... :-))"
Szólj hozzá