Alföldi blog

Korbely György blogja

2004. aug 15.

írta: korbelygyorgy

..elé, cigizek és jól elvagyok. Pedí valójában erre a bulira mentem volna el szívesebben, a másik szervezett program volt. De így tanulságosabb, legalább láttam saját szememmel a legendás szhelyi Lord-kultuszt, meg sikerült ezredszer is szánakoznom egykori kedvencemen, Nagy Ferón.
Tovább Szólj hozzá

2004. aug 10.

írta: korbelygyorgy

A Tévészigetesek happy fináléval búcsúznak az októberi visszatérésig, azaz az egész stáb együtt ünnepel, miközben szép fokozatosan ittasodnak le. Éppen tíz éve, amikor a szarvasi rádiót indítottuk, az első tíznapos ideiglenes dekádot hasonló "szellemben" búcsúztattuk: tulajdonképpen senki sem volt józan, a buli pedig élőben ment ki az éterbe. Túl nagy baromságok nem történhettek, mert újra kaptunk ideiglenes engedélyt, utána pedig állandóvá vált a szarvasi rádió - ami azóta szintén Rádió 1 -, de abban én már nem vettem részt, az indulásban is csak outsiderként segítettem be hírszerkesztőként és persze műsorterveket is készítettem, ezek közül több évekig futott. Szóval ezzel nem nosztalgiázni akartam - bár megérne egy ...
Tovább Szólj hozzá

2004. aug 10.

írta: korbelygyorgy

Találtam egy aranyos helyet Zalában: az a neve, hogy Csöde, egyes források szerint kilencven lakosa van, máshol azt olvastam, hogy harminc. Van egy király alkotóház, ami egyben erdei iskola és turistaszálló is, úgy néz ki, hogy ott töltünk két, esetleg három napot. Azért csak úgy néz ki, mert telefonon csak a kisegítővel sikerült beszélnem, aki nem tudott konkrét válaszokat adni, majd csak reggel a tulaj. Előtte pedig Kőszeg, Szombathely, utána pedig Magyarlukafa. Ha szerencsénk van, Veszprémben összefutunk Bajlával , kérdés, hogy visszaér-e addig a városba.

Indulás csütörtök reggel. Még egy munkanap.

S hogy a kalandos út még kalandosabb legyen: 16-án lejár a jogsim, erre ma jöttem rá :-)
Tovább Szólj hozzá

2004. aug 09.

írta: korbelygyorgy

A Sziget eseményeit én már csak öregesen követem a tévében, persze nem a Viván és nem az RTL-en, hanem szigorúan a királyi kettesen látható TV-Szigeten. Tegnap esti élményem Varga Liviusz műsorvezető, ex Quimbi-dobos  volt, aki Török Ádámot interjúvolta. A magabiztos, vagány, néha már az önmutogatásig felszabadult műsorvezető olyan tisztelettel, olyan feszengve, olyan izgatottan kérdezte a Nagy Öreget, hogy öröm volt nézni., igazi emberi gesztus. Nagyot nőtt a szembemben a fiú.

A másik élményem a két MC-csaj, a Ludditák interjúja volt. Két őrült nő, egy tolnai testvérpár, a Fiáth-lányok, akik Pesten egyetemisták és úgy mellékesen egy nagyon húzós albumot adtak ki és csak úgy mellékesen a Tilos rádióban szerepelnek. Meg ...
Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása