2005. júl 28.

Egyesüljetek...

írta: korbelygyorgy
Egyesüljetek...

Végül is diktatórikusan, de célirányosan egy szűk mag kijelölte a bringás egyesület alakuló ülésének időpontját: 2005. augusztus 2-a, este hat óra, a helyszín szerény irodácskánk, vagy ha sokan leszünk, átkéredzkedünk a szomszédba, a Cronosba. A szűk mag: Léna és jómagam, utólag Kerekes Jancsi is jónak találta az időpontot.
Van néhány ötletem, azonban ezt majd ott mondom el, nem lenne szerencsés valamiféle programbeszéddel elébe menni az eseményeknek, annál is inkább, mert én továbbra is ahhoz tartom magam, hogy munkám miatt nem vállalhatok jelentősebb közszereplést, tehát főnöki ambícióim nincsenek, sokkal hasznosabb leszek, ha én csinálom a kommunikációs dolgokat. A találkozóra mindenkit szeretettel várunk. Nem feltétel: szuperbringa-tulajdonlás, extrém teljesítmények igazolása, autósok gyűlölete; feltétel viszont: szimpátia a kerékpáros életformával, környezettudatos gondolkodás, ilyesmik.
Fő célok: közösségteremtés a kerékpársportot profi és amatőr szinten űzőknek (beleértve: alkalmi és rendszeres túrázók, montain bike-versenyzők, országúti [verseny]bringások), a kerékpározás népszerűsítése, a helyi és országúti közlekedési kultúra javítása, különös tekintettel a gépkocsivezetőkre, a biztonságos és kulturált kerékpározás feltételeinek kikövetelése,  környezetvédelmi akciók szervezése (például: autómentes nap, közlekedésbiztonsági rendezvények, túrák).
A szervezeti kérdésekkel kapcsolatos tudnivalók letöltve, kinyomtatva, sőt meghívtam szakértőt is.
Tehát: aki a fenti célokkal stb. stb., az legyen kedden délután az Október 6. utca 24. szám alatt (rádió iroda), s ha teheti, hozzon magával még egy bringást!
Kontakt: korbely@gmail.com.



Szólj hozzá