2005. aug 24.

GoldenBlog díjátadás

írta: korbelygyorgy
GoldenBlog díjátadás

Holott kaptam meghívót, sajnos technikai okok miatt nem tudok ott lenni holnap a Fészekben, ahol a GoldenBlog díjátadóját tartják. A technikai okok végtelenül egyszerűek: "kis nyaralásunk" előkészületei folynak vadul, ha megszakadok, sem tudok nyolcra Pesten lenni, nem beszélve róla, hogy másnap hajnalban indulás. Úgyhogy a kisváros most is kisváros, ami másnak néhány órás kellemes elfoglaltság, nekem legalább egy fél nap, plusz egy nagy adag szervezés. De nem szaporítom azok számát, akik siránkoznak a vidéki lát kilátástalanságán, a végeken is lehet az ember urbánus, ahogy egy olvasóm fogalmazott egyszer, szóval fel a fejjel, legfeljebb továbbra is csak a cybertérben élvezzük az akolmeleget.
Magáról a GoldenBlogról nem írnék semmit a záróakkord kapcsán. Ha agyondicsérném, azért nem lenne korrekt, mert az én blogom is helyezést ért el, igaz, nem biztos, hogy megérdemelten, de mivel a közönség gondolta így, meghajlok a legfontosabb kritikus, az olvasó akarata előtt - bár hangsúlyozom, számomra a Top 100 is hatalmas megtiszteltetés volt, mi több, az is, hogy tudomásom szerint elég sokan jelöltetek a versenybe... Rosszat mondani pedig azért nem lenne méltányos, mert a HVG.hu csapata létező igényt elégített ki a szervezéssel, egyrészt azért, mert a széles közvélemény figyelmét ráirányította erre a szférára, másrészt a blogszerzők számára is nyújtott egyfajta bizonyítási lehetőséget. Menet közben persze voltak vitatható momentumok, de minden első szervezés nehéz, ezt nagyon jól tudom mind fesztiválos munkásságomból, mind most, botcsinálta autómentes nap projektfelelősként...
Szóval, kedves díjazott és díjazatlan bloggertársak, mindenkinek gratula, jó koktélozást és bulizást a Fészek Klubban :)
(És persze izgatottan várom a beszámolókat)
Szólj hozzá