2005. aug 25.

Hooligánkodás a nulladik napon - Anyátok!

írta: korbelygyorgy
Hooligánkodás a nulladik napon - Anyátok!

A Hooligans együttes énekese koncert közben lefejelt, a csapat gitárosa pedig megütött egy fiatalembert a zenekar szerda éjszakai koncertjén, a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) nyitónapjának elsőestéjén.

Szóval sztárok vagyunk mi is, szerencsi gyerekek, maj' mi megmutassuk.
A kezdetektől gyanakodva nézegetem ezt a hirtelen sikert, sőt döbbenve figyelem, hogy különböző fesztiválok főműsora a Hooligans koncertje. Egyébként ilyen balhé volt már néhány hónapja ugyancsak a Dél-Alföldön, Makón, ahol egy motoros találkozón a gitáros kattant be, akkor nem is kapták meg a gázsijukat, mi több, a szerződés szerint a dupláját kellett visszafizetniük (ezzel mentették meg az egyébként anyagilag bukóra forduló rendezvényt :))
Szóval én személy szerint nem nagyon szeretnék Hooliganst látni a jövőben egy fesztiválon sem, mert a világ legnagyobb tahósága volt Csipától és a gitárostól, hogy lementek a nézőtérre és megagyaltak egy fizető nézőt, még ha az anyázott is. Vannak hasonló esetek a világban (rock and roll-vircsaft, mondta a szervező), például aranyos sztori volt, hogy a Kosheen és Iggy Pop zenekara összebalhézott három éve a Szigeten, ám az a színfalak mögött történt, de a legfőbb zsűrit bánalmazni...
Szólj hozzá