2005. nov 11.

42

írta: korbelygyorgy
42

Ennél nyugalmasabb születésnapot is el tudtam volna képzelni magamnak, sima hétköznapnak is lidércnyomás: reggel hét óta folyamatos pörgés, benne minden jó: 24 órás határidős gyorscikk a Postás újságnak, a Művészet határtalanul projekt első hírlevelének (amit én szerkesztek offline és online) zárása, rádiós rohangálás, különböző műsorok + hírszerkesztés igényeinek kielégítése, útavatás Kardoskúton, emiatt késés fontos mgbeszélésről, szervezési baki miatt több kilométer gyaloglás, emiatt újabb csúszás - de legalább nincs és nem is volt időm agyalni ezen a 42-es számon.
Talán célzásképpen arra, hogy keveset olvasok, öt könyvvel lepett meg Erika, jó lenne még az idén elmélyülten kézbe venni őket. Köztük van Göncz Árpád Ulpius-házas életműsorozatának első kötete, Esterházy A szív segédigéi két nyelvű, magyar-angol változatban, a középiskolás koromban olvasott, tehát újraolvasásra érdemes Legendárium Bereményi Gézától és végre-valahára megvan Grecsó Krisztián új regénye, az Isten hozott.
Tehát legközelebbi születésnapomra sok-sok időt kérek, hogy legyen időm elolvasni az ideire kapott könyveket és még azt a sokat, ami itt vár rám porosan.

Szólj hozzá