2005. nov 26.

Hajtók dala

írta: korbelygyorgy
Hajtók dala

Meghalt a meglőtt képviselő
Belehalt sérüléseibe Urbán Árpád országgyűlési képviselő. A szocialista politikust vadászat közben érte a halálos lövés szombaton.

Nem akarok én most észt osztani, sajnálom szegény pórul járt vadászt, azonban kevés hobbi van, amit jobban rühellek, mint a vadászat. Ez a sport vagy micsoda egyébként abszolút pártfüggetlen dolog, viszont aki ebben a körben van, az máris más embernek képzeli magát, egy  olyan titkos kaszt, akik úgy vélik, többletjogok illetik meg őket, arcukról sugárzik a titkos összekötő kapocs.: "befolyás, hatalom, elit".
Jól elvannak saját kis világukban, néha hallunk hírt felőlük, például egymásra vagy arra tévedő civilekre lődöznek, állatvédő-szimpatizánsként pedig az bosszant velük kapcsolatban leginkább, hogy külterületen simán agyonlődözhetik az arra tévedt kutyákat. (Az egyik közeli faluban egy időben azzal szórakoztak, hogy a politikai riválisok lövöldözték le egymás kutyáit a határban).
Gyurcsány Ferenc nagy reformokról vizionál, bátorságról beszél folyamatosan. Nem lehetne a puskás emberek körmére is odacsapni esetleg?

Szólj hozzá