2006. feb 11.

Édes győztes

írta: korbelygyorgy
Édes győztes

Határozottan megérte ébren tölteni gyakorlatilag az egész éjszakát, csúszós úton autózni Szarvas és Orosháza között, meginni egy vödörnyi kávét és energiaitalt, mert nagyon jó produkciók kerültek be a Wan2 Tehetségkutató döntőjébe. A győztes csapat egy szegedi banda, a Honey Bee (itten tudsz letölteni is, a fájlok zip-ben jönnek, de kicsomagolás után mp3 - érdemes), melynek sok más mellett az a különlegessége, hogy az ex-Nyers, jelenleg Belmondo-frontember, Czutor Zoltán Anett húga az énekes, nem is akármilyen. Mondjuk ez a bulvár rész, sokkal érdekesebb, hogy a napokban egy bécsi tehetségkutatón is fellépnek, igen szigorú szűrőkön átesve eddig is, és a velük készült interjúból az is kiderült, hogy tudatosan készülnek a nyugat-európai jelenlétre.
A fílingje is jó volt az estének, fiatal zenészektől kezdve korosztályombeli arcokon át egy hatvanas- hetvenes úriemberrel, egykori zenésszel volt szerencsém beszélni (ő rock-apuka minőségében volt jelen, az egyik kecskeméti banda énekesének édesapja, de nagyon vágja ám a rockzenét 1960-tól napjainkig, őrült jólesett előszedni a rejtett lexikonból a pihenő adatokat: Radics Béla zenekarai,  a Deep Purple korszakai, Illés, ilyenek). Készültek interjúk is, természetesen a győztes zenekarral, illetve két zsűritaggal: Fekete Samu Tiborral, egykori Korál-gitárossal, aki jelenleg Ákos basszusgitárosa és Vörös Andrással, a Superbutt énekesével - ez utóbbi arról is nevezetes, hogy jogi doktorként egyike volt a PANKKK-programot megfogalmazó csapatnak.
Aludni nem sokat aludtam, ezért remélem, leszek topon annyira, hogy összehozzak egy részletes beszámolót kedvenc lokális hírportálomnak, majd azt is idelinkelem.
(Kép: Czutor Anett, Bukovinszky Béla főszervező, Simi műsorvezető, balra a háttérben a VL45, a tavalyi győztes egyik zsűribe delegált tagja)
Szólj hozzá