2006. júl 01.

Újabb jelentés a sárfesztiválról

írta: korbelygyorgy
Újabb jelentés a sárfesztiválról

A helyzet normálizálódott, a terület elkezdett szikkadni, a többség pedig alkalmazkodik a sertés-életformához :)Kitűnő koncerteket láttam tegnap: Quimby, Apocalyptica, EZ Rollers. Ma Paradise Lost, Colorstar, Kowalsky.

A helyzet normálizálódott, a terület elkezdett szikkadni, a többség pedig alkalmazkodik a sertés-életformához :) Kitűnő koncerteket láttam tegnap: Quimby, Apocalyptica, EZ Rollers. Ma Paradise Lost, Colorstar, Kowalsky.

És a friss news:

Wan2: a sár ellenére is fergeteges bulik

Az időjárás az idén sem volt túl kegyes a Wan2 Fesztivál szervezőihez és vendégeihez: péntek délután tekintélyes mennyiségű csapadék nehezítette meg az önfeledt kulturális és közösségi élményt. A rendezvénynek helyt adó mezőtúri strand átmenetileg sártengerré változott, azonban a szervezők folyamatosan gondoskodnak a terület helyreállításáról.

A fesztivált szervező Delta Fest műszaki szakemberei nagy mennyiségű fűrészporral és faforgáccsal szórják a fesztivál területét, szombat reggelig tizenkét teherautónyi, illetve 200 zsáknyi faipari melléktermék került a felázott talajba.
A programok a külső körülmények ellenére sikeresen lezajlottak, különösen a nagyszínpadon játszó Agnostic Front-, Tankcsapda- és Apocalyptica-koncertek mozgattak meg több ezer nézőt, de a Multi Caféban játszó Hiperkarma és Quimby is sok nézőt vonzott és természetesen az EZ Rollers produkciója is telt ház mellett zajlott.
A fellépő külföldi zenekarok is elégedetten utaztak haza Mezőtúrról, hiszen ízelítőt kaptak a magyaros vendégszeretetből: a színfalak mögött ugyanis igazi alföldi bográcsost kóstolhattak, ami mindenkinek megnyerte tetszését, még az étkezés szempontjából egyébként óvatos amerikaiaknak, az Agnostic Front tagjainak is ízlett a pörkölt.
A pénteki nap azért is emlékezetes marad a New York-i hardcore csapatnak, mert a frontember, Roger Miret Mezőtúron ünnepelte 42. születésnapját, az ünnepi tortáról a fesztivál szervezői gondoskodtak.
A zárónap hasonlóan erősnek ígérkezik az összes programhelyszínen: a nagyszínpadon a Depresszió és a Paradise Lost, a Caféban Titusz és a Carbonfools, a Colorstar, valamint Naga, Kevin, Blim és Tayo gondoskodik a jó hangulatról. A Pepsi Színpad sztárjai ma este: Heaven Street Seven, Kowalsky Meg a Vega, Eleven Hold, a Malátabárban pedig a vb-közvetítés a fő attrakció, illetve unplugged-koncertek szórakoztatják a fesztivál látogatóit.

Szólj hozzá

wan2