Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. ápr 01.

Pocsék cégek fóruma

írta: korbelygyorgy
Pocsék cégek fóruma

Remek fogyasztóvédelmi blogra találtam az InterNetMédia révén, ami nem csak praktikus tanácsokat ad, hanem egyfajta vásárlók könyve fukciója is van: szavazni lehet az ország legrosszabb cégére , azaz mindenki kompenzálhatja egy kicsit az őt fogyasztás (értsd: vásárlás, szolgáltatások igénybevétele stb.) közben ért sérelmeket. Lehet, hogy a dolog felvet bizonyos "rossz hír keltése" típusú tényállásokat, de jobb ez így, mint elhallgatni azokat a jelenségeket, melyek napjaink megkeserítői.
Tovább Szólj hozzá

2006. már 29.

Avatási szezon

írta: korbelygyorgy
Avatási szezon

Jó móka (Kóka, hihihi) volt a mai elkerülőút-ünnepség: a szeptemberben átvett munkaterületen éppen most, választás előtt tartották meg a alapkőletételt, de mi már ezen nem csodálkozunk, mi több, jövő héten lesz két átadóünnepségre vagyunk hivatalosak.
Szóval Kóka Jánosnak sikerült felidegesítenie a két nagy párt jelen lévő potentátjait és egy kicsit engem is, persze más-más okból. A szocialistákat azért, mert nem az ő útberuházásban játszott érdemeiket emlegette, ahogy ez Orosházán kötelező, hanem nyilvánvalóan túlzott, de hát kampány van. Asszongya: amikor gazdasági és közlekedési miniszter lettem, az önök szabaddemokrata jelöltje, Kiss Attila rámtörte az ajtót és azt mondta, addig el nem megy, amíg nem ígérem meg, ...
Tovább Szólj hozzá

2006. már 28.

Lesz Apocalyptica is - újabb fesztiválinfó

írta: korbelygyorgy
Lesz Apocalyptica is - újabb fesztiválinfó

Sztárok és amatőrök mellett nagy visszatérők
Zenekari túljelentkezés a Wan2 és a Hegyalja fesztiválokra

Beváltotta a hozzá fűzött reményeket az internetes jelentkezési rendszer mind a fellépni szándékozó zenekarok, mind a nyári munkát keresők körében – adta hírül a mezőtúri Wan2 és a tokaji Hegyalja fesztiválokat szervező Delta Fest Kft. A zenekari jelentkezések száma március végéig megközelítette a négyszázat, s a jelentkező diákmunkások száma is hasonlóan magas.
A fesztiválok zenei kínálatának összeállítása az ismertebb hazai előadókat illetően hagyományosan meghívásos, illetve jelentkezéses alapon történik. Ez utóbbiak közül mintegy félszáz előadó, dj. és zenekar fellépésére nyílik lehetőség, így ...
Tovább Szólj hozzá

2006. már 28.

A politizáló ügyvéd

írta: korbelygyorgy
A politizáló ügyvéd

Varga István orosházi ügyvéd, ex-országyűlési képviselő ismét országos figyelmet kapott: ezúttal Tóth Imre ügyvédjeként jelent meg a színen - derül ki a Figyelő cikkéből.

Szocialista összeesküvés a gyulai adatbázisügy?
A gyulai választókerület fideszes országgyűlési képviselőjelöltjének jogi képviselője szerdán kártérítési pert kezdeményez a gyulai szocialista pártelnök és a helyi többcélú kistérsé társulás hivatalvezetője ellen, mert szerinte a két személy megsértette a fideszes jelölt személyiségi jogait és jó hírnevét.

Korábban Varga a jegyzői babérokra pályázó Kurucz Ferenc tábornok, ex-rendőrkapitány ügyvédje volt, ezt megelőzően pedig a Herényi által kizárt MDF-esek ügyvédjeként ...
Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása