Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. okt 22.

Még egy kis kolbász, télleg utoljára...

írta: korbelygyorgy
Még egy kis kolbász, télleg utoljára...

Tovább Szólj hozzá

media beol kolbaszfeszt

2006. okt 22.

Gyuri bácsi posztumusz

írta: korbelygyorgy
Gyuri bácsi posztumusz

Állami kitüntetéseket adott át Sólyom László
Kitüntetéseket adott át az Országházban Sólyom László köztársasági elnök október 23-a, az 1956. évi forradalom és szabadságharc 50. évfordulója, valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának 17. évfordulója alkalmából.
Posztumusz elismerésként kapta a Magyar Köztársaság Érdemrend Nagykeresztjét Faludy György költő. Ugyanezt a kitüntetést kapta Fónay Jenő a POFOSZ volt elnöke is.
A középkeresztet csillaggal többi között Gregor József operaénekes, Györgyi Kálmán volt legfőbb ügyész, Haumann Péter színművész és Ránki Dezső zongoraművész vehette át.
Középkeresztet kapott Halda Aliz pedagógus, volt országgyűlési képviselő, Hatvani György volt államtitkár, ...
Tovább Szólj hozzá

56 faludy

2006. okt 21.

A BEOL kolbásza

írta: korbelygyorgy
A BEOL kolbásza

Jelentem, túléltük, mind a gyúrást, mind a végtermék elfogyasztását és persze még a pusztafölvári rettenetest is, ami családi vonalon jutott hozzám és amivel Tokaj-Hegyalja környezetvédőit riogatom nyaranta. Persze a pálinka nem túl rossz, csak éppen nem az az A kategóriás itóka, mint mondjuk a geszti vagy a békési pálesz, vagy éppen a nyírségiek kiváló pálinkái, amikkel a Hegyalja Fesztiválon traktálnak és ami soha nem tud kifogyni.

Voltak celebek is, nem sok, de ahol média van, előfordulnak híres arcok is, persze nem kell valami Blikk címlaphegyekre gondolni. Példának okáért máris itt van a képen jobbra Kovács György, az ORTT elnöke Szudár László CsabaTv-főnök társaságában, akivel cigizés közben jót beszélgettünk ...

Tovább Szólj hozzá

media beol kolbaszfeszt

2006. okt 20.

Kolbászfeszt

írta: korbelygyorgy
Kolbászfeszt

Kolbászláz van a Viharsarokban, még a high-tech iparágban is: délután a BEOL-csapat is előállít valami - remélhetőleg ehető - kolbászfélét a Média Kolbász Kupáért folyó küzdelemben, a tervek szerint Vandlik kolléga szabadkígyósi ősreceptje alapján.

A kolbászfeszt persze elsősorban nem buli, hanem munka: napok óta készülünk jelenlétre, 5 ezer szórólap, prezentáció, hirdetési kampány - hátha éppen itt akadunk rá a potenciális ügyfelekre, akik minden áron a net gyeplőjével akarják magukhoz rángatni saját célközönségüket.

Ahol kolbász van, ott akad pálinka is, persze, de ez utóbbival csínján bánunk, legalábbis erre törekszem.

Tovább Szólj hozzá

beol kolbaszfeszt

2006. okt 17.

Olaszliszka

írta: korbelygyorgy
Olaszliszka

Hát igen, Olaszliszka. Nagyon szomorú történet, tragédia. Ilyenkor - ha egyáltalán találkoztam valaha ennyire torokszorító helyzettel - elfelejt az ember mindent, amit korábban mondott liberalizmusról, toleranciáról. Mert azért akárhogy is nézzük, vademberekről van itten szó. Nem többről, mint háromról, vagy akárhányat gyanúsít meg a rendőrség akár azért, mert brutálisan ütlegelt egy szerencsétlen autóst, majd meggyilkolta, vagy azért, mert nézte és biztatta őket - mindezt két gyermek szeme láttára. ...
Tovább Szólj hozzá

olaszliszka romak

süti beállítások módosítása