Alföldi blog

Korbely György blogja

2006. dec 10.

Katasztrófavédelem

írta: korbelygyorgy
Katasztrófavédelem

Ez a kedves faág az útra nyúlik itten a szomszéd utcában, feltehetően a most is tomboló nagy szél miatt - én pedig majdnem rámentem a skodával. Szerencsére időben fékeztem, majd a Motorolával készítettem egy gyors felvételt a blogra, végül felhívtam a tűzoltóságot. Hmmm, lehet, hogy illett volna megcserélni a sorrendet?

 

 

 

Tovább Szólj hozzá

2006. dec 09.

Rákász Gergely

írta: korbelygyorgy
Rákász Gergely

Ha december, akkor Rákász Gergely. Tehetséges, fiatal muzsikus, aki ráadásul nem csak saját elefántcsonttornyában él, hanem azon kevés klasszikuszenészek egyike, akik a l'art pour l'art-on túl meg is osztják tudásokat, ne adj Isten, meg is szerettetik a zenét másokkal, akárcsak Leonard Bernstein, vagy itthon Fellegi Ádám vagy Varnus Xavér.

...
Tovább Szólj hozzá

faludy orgona rakasz gergely

2006. dec 07.

Téli álom

írta: korbelygyorgy
Téli álom

Az OKÉ mától hivatalosan is téli álmot alszik, megtartottuk ugyanis ehavi taggyűlésünket, persze kis létszámmal, de szerintem nem azon mérik a hatékonyságot, hogy hány elvtárs ásítozik taggyűlésen, hanem azon, hogy egy-egy projektet milyen szervezetten viszünk végig, illetve milyen mozgósító erőnk van - nos, e területen nincs szégyenkezni valónk.

Annál inkább sem, mert egyre nő az ismertsége az egyesületnek: meghívtak bennünket Johnny Coca (Maros László kollégám zseniális szóvirága, legalábbis tőle hallottam ma) minisztériumába, értékelni a Mobilitási hetet, meghívtak egy Interreg-pályázatba, amelyen a jelek szerint el is tudunk indulni, valamint a mezőberényi önkormányzat kerékpárút-építéshez civil támogatói ...

Tovább Szólj hozzá

oke bring

süti beállítások módosítása