2006. dec 07.

Téli álom

írta: korbelygyorgy
Téli álom

Az OKÉ mától hivatalosan is téli álmot alszik, megtartottuk ugyanis ehavi taggyűlésünket, persze kis létszámmal, de szerintem nem azon mérik a hatékonyságot, hogy hány elvtárs ásítozik taggyűlésen, hanem azon, hogy egy-egy projektet milyen szervezetten viszünk végig, illetve milyen mozgósító erőnk van - nos, e területen nincs szégyenkezni valónk.

Annál inkább sem, mert egyre nő az ismertsége az egyesületnek: meghívtak bennünket Johnny Coca (Maros László kollégám zseniális szóvirága, legalábbis tőle hallottam ma) minisztériumába, értékelni a Mobilitási hetet, meghívtak egy Interreg-pályázatba, amelyen a jelek szerint el is tudunk indulni, valamint a mezőberényi önkormányzat kerékpárút-építéshez civil támogatói nyilatkozatot kért az OKÉ-tól - több mint 50 kilométerre innen. Lassan tényleg el kell gondolkodnunk a gyors növekedéssel járó szervezeti reformra, akárcsak a gazdásági életben, amikor a pici garázsbétéből hirtelen közepes kft. lesz: ehhez már nem elég a nejlonszatyorban tartott iroda.

A jó idő persze azért kedvez a bringázásnak, néhány sporttárs jár is, én csak a mágnesfékkel tudok hadakozni, tekintve, hogy a munka, a család, az új lakás... Szóval majd tavasszal, addig vissza a barlangba!

Szólj hozzá

oke bring