2007. már 12.

Válságkommunikáció

írta: korbelygyorgy
Válságkommunikáció

Fel nem foghatom, hogy Danks Emesét miért paterolták ki a Miniszterelnöki Hivatalból, szerintem nála alkalmasabb kormányszóvivőt nehezen találtak volna. A reformnak nevezett akármit éppen egy ilyen kemény nővel lehetett volna levezényelni, hiszen láthatóan mestere a válságkommunikációnak. Helyette ugyebár ismét egy bulvárjelenség, még hogyha Demcsák Zsuzsa pedigréje jobb, mint egy átlag tévés macának. Olcsó macsó poén lenne: hát igen, a mellékelt ábra szerinti alakítás D. E. életéből kimaradt, talán ez a baj?

Van itten egy blogbejegyzés is, amiért lehet, hogy be sem kell mennie április másodikán a kormányszóvivőnek, mert folyamatosan a képébe dörgölik majd: "Találkoztam itt Bélukával, akinek a ruháit hetente egyszer mossák ki a szülei és csak egy váltás ruhája volt, Laurával, aki minden fiún túltett a rosszasságban, mint kiderült azért, mert otthon rendszeresen verték és sokszor vették át a bölcsis nénik véraláfutásokkal, kék-zöld foltokkal és persze Ádámkával is találkoztam, akit még bárányhimlősen is behozott a reggel fél tízkor már részeg édesanyja. A pöttyöket látva kézen fogtam a fiamat és meg sem álltunk hazáig. A beszoktatás harmadik napján adtam fel. De később kiderült, hogy nem volt szerencsénk, mert a leglelketlenebb bölcsis nénikhez és a legrosszabb szociális helyzetű csoportba kerültünk, mert ott volt üresedés." (forrás: Pufajkás Turul)

S mivel egy lokálpatrióta mindig talál helyi vonatkozást, most halkan megsúgom: a leendő kormányszóvivő nagymamája, Demcsák néni bizony itt él, ebben a városban, de többet nem mondhatok, mert egy kollegát keverek nagy bajba a kotyogásáért...

Szólj hozzá

marketing gyurcsany demcsak