Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. jan 05.

Szerda pénteken

írta: korbelygyorgy
Szerda pénteken

Erika hívta fel a figyelmem erre a decemberi UP-szerdára , úgy látszik, nem csak a Viharsarokban nehézkes időben ADSL-kapcsolathoz jutni egy kertesházas kivonulás alkalmából, nem beszélve a wifi-beállásról. A röhej, hogy én is "társadalmi kapcsolatokhoz" folyamodtam bekötés-ügyben, majd csak a második router bizonyult életképesnek, pedig nekem egy kiváló szakember végezte a beélesítést.

És persze a költözés engem is rohadtul megviselt...

Tovább Szólj hozzá

wifi up koltozes

2007. jan 04.

Webkettes tévé

írta: korbelygyorgy
Webkettes tévé

Új videomegosztó a piacon , ami önmagában nem olyan nagy hír, az alapító miatt viszont igen: az RTL Klub nyitott a webes társadalom felé. Bár ezt megtette a TV2 is néhány éve, amikor blogszolgáltatást indított, ám a jelek szerint nem igazán tudta beverekedni magát az élbolyba. Az RTL által indított Coolspace érdekessége pont az, hogy egy tévétársaság gründolta, hiszen ismert, hogy saját tartalmaikat levetetik más szolgáltatók oldalairól, így kialakulhet egy furcsa helyzet versenyjogilag.

...
Tovább Szólj hozzá

video rtl

2007. jan 04.

Mostmár publikus

írta: korbelygyorgy
Mostmár publikus

Személyes hozzáfűznivalók később, most csak a hivatalos közlemény.

 

Nem lesz többé Wan2 Fesztivál, de jön a BalaTONE


Véget ér egy másfél évtizedes legenda: 2007-ben nem lesz Wan2 Fesztivál Mezőtúron. Ám az új évben új legenda születik: Zánkán, az egykori úttörőváros területén július közepén rendezik meg első alkalommal a BalaTONE fesztivált - adta hírül a szervező szarvasi Delta Fest Kft., melynek nevéhez fűződik sok más mellett a tokaj-rakamazi Hegyalja Fesztivál is.

A mezőtúri fesztivált rendkívül nehéz szívvel búcsúztatják a szervezők, hiszen hosszú távú terveik voltak a főként rockzenei profilú rendezvénnyel. Ám immár a harmadik helyszínt kénytelenek feladni, újabbat pedig nem találtak. Mint ...

Tovább Szólj hozzá

fesztival

2007. jan 02.

2007

írta: korbelygyorgy
2007

Szemben szűkebb és tágabb környezetünkkel, csendesen búcsúztattuk az óévet, a tévékínálatból a Hír Tévé legendás "ojjektum"-dokumentumfilmje (Szalacsi mester, ugyebár...) volt a legérdekesebb, persze ez azért költői túlzás, némi tudatos távkapcsolózással azért lehetett találni ezt-azt: Besenyő család, Illetékes elvtárs, Verebes-kabaré, IrigyMirigy, végül meglepetésemre a Magyar ATV-n Bagi-Nacsa. Hááát, nem egy nagy program, de a természetes akadályoztatás - Korbely Hédi Alíz - mellett nem is igazán vonzottak bennünket az esetlegesen feltárulkozó lehetőségek.

...
Tovább Szólj hozzá

buek

süti beállítások módosítása