Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. ápr 01.

Térdre, Fodi

írta: korbelygyorgy
Térdre, Fodi

Tipikus No comment :)

 

Tovább Szólj hozzá

szdsz fodor koka

2007. már 28.

A blogger ablaka

írta: korbelygyorgy
A blogger ablaka

 

 

 

Ezt a bannert Forgó Imi készítette, akinek a Fotóblogja elköltözött, immár itt érhető el. Szóval a Kisvárosi Webnapló fejlécének továbbgondolása, a mondanivaló az alkotó tolmácsolásában: a blogger ablaka még monitortól világos amikor már minden más ablak sötét :)

A grafika egyébként szabadon felhasználható :)

Tovább Szólj hozzá

blog banner

2007. már 28.

SZDSZ Rt.

írta: korbelygyorgy
SZDSZ Rt.

Úgy tűnik, ez a hétvége nem csak az SZDSZ-elnökjelöltjeinek, hanem a közvélemény-kutatók párharcának jegyében is telik: a Szonda Ipsos Fodor Gábort, a Medián Kóka Jánost hozta ki szimptikusabbnak. Sokak szerint túlreprezentált egyébként a liberálisok hétvégi elnökválasztása, ám én másképp gondolom. Egyrészt ez az a párt, amely még nyugatos egy kicsikét, továbbá a kormányzás szempontjából sem mindegy, hogy miként alakul a kisebbik koalíciós párt élete. Sokan elég furán állítják be ezt a versenyt, szembeállítják a fiatalt a középkorúval, a múltba révedőt a jövőbe tekintővel, a dogmatikust a rugalmassal, amit én borzasztó nagy manipulációnak tartok és haragszom is érte. Nem titok, volt már rá példa, hogy voksoltam erre ...
Tovább Szólj hozzá

szdsz fodor koka

2007. már 26.

Sok blog

írta: korbelygyorgy
Sok blog

Sok mindennel adós vagyok, legfőképpen a szombat esti bloggertalálkozóval. Erről egy leírás itt található, én különosebben nem mélyednék bele, mert ahogy a főszervező Buzai Csaba is írta, egyfajta főszereplőként voltam jelen. A szerepet természetesen nem a dicsőség, hanem az izgalmas téma miatt vállaltam. Persze jól elkéstem, fél órával később értem csak oda, de ennek az oka a fővárosi fejlesztési míting volt.

...
Tovább Szólj hozzá

blog oroshaza nemethbela

süti beállítások módosítása