Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. aug 10.

10/10/25

írta: korbelygyorgy
10/10/25

Évfordulók sora követi egymást, újabb figyelemeztetések az idő múlására. Például valamelyik reggel jön egy sms: boldog pannonos születésnapot kíván a szolgáltatóm, és beugrott, hogy bizony ez a kapcsolat egy évtizedes.

...
Tovább Szólj hozzá

internet pannon erettsegi talalkozo

2007. aug 08.

Sztájktanya

írta: korbelygyorgy
Sztájktanya

 

Ez egy mai felfedezésem, pedig már kinn van 43 éve. Szép munkásmozgalmi relikvia, amivel semmi gond, viszont vicces, hogy a Jusztika nevű műintézmény falán található. Mint bennfentes környékbeli lakos elárulhatom: hatvan, illetve száz év alatt túl sok minden történt itten, ma is az építő- és más munkások sztrájktanyája ez a kocsma, nap mint nap, mi több azok is kedvelik, akiknek élete kényszerűségből egy jó nagy sztrájk.

Tovább Szólj hozzá

jusztika sztajktanya

2007. aug 06.

Hétfőre virradóra

írta: korbelygyorgy
Hétfőre virradóra

Huhhh, ez kemény menetelés volt... Ebben a pillanatban küldtem el Marinov Ivánnak, a HVG.hu szerkesztőjének a Helyi.érték javaslataimat, melyeket természetesen most nem hozok nyilvánosságra, legfeljebb kedden, a végeredmény tudatában. Tanulságos volt a hatvan lap (megjegyzem, már korábban is belenéztem egyikbe-másikba) áttekintése, azt hiszem, megér majd egy nagyobb lélegzetű írást is, hogy áll 2007-ben a települési online kommunikáció. Megmondom őszintén, talán helytelenül és fafajűen, de az alulról jövő kezdeményezéseket részesítettem előnyben a többmilliós (tízmilliós) hivatalos lapokkal szemben, és ez nem csak a blogger elfogultsága.

...
Tovább Szólj hozzá

bringa new order goldenblokk joy division

süti beállítások módosítása