Alföldi blog

Korbely György blogja

2007. aug 18.

Kép, szöveg nélkül

írta: korbelygyorgy
Kép, szöveg nélkül

 

Tovább Szólj hozzá

keritesepites

2007. aug 16.

Emeregy

írta: korbelygyorgy
Emeregy

Nekem tetszik, amit a Magyar Rádió elnöke csinál: hozzá mert végre nyúlni elavult struktúrákhoz, átvariálta a Kossuth-ot, még inkább a Petőfit (micsoda gyönyörűség: egy órán belül Hiperkarma, Nick Cave és Cure a rádióban - mintha csak az mp3-állományaimat hekkelné valaki - de tegye csak, jól teszi).

...
Tovább Szólj hozzá

magyar radio kozszolgalatisag

2007. aug 15.

Panyola helyett

írta: korbelygyorgy
Panyola helyett

Panyola ugrott, helyette betonkeverőzés, kerítésépítés. Pedig nagyon rákészültünk, de muszáj volt lemondani, mert csak most van mód a munkálatok elvégzésére, a házunkhoz örökölt roskadozó kerítés helyett újat kell építeni. Vége a nyárnak - számomra, jöhet az előrehozott kisvárosi mókuskerék.
Tovább Szólj hozzá

otthon panyola

2007. aug 13.

(el)kerülő utakon

írta: korbelygyorgy
(el)kerülő utakon

Kerekes sporttárssal vasárnapi tekerés közben a tilosba tévedtünk, vagy nem is a tilosba, de olyan zónába, ami még nem járható: megnéztük az elkerülőút folytatásának állását. Készült néhány fotó, de csak telefonnal, így igazi galéria nem hozható létre belőlük, mert nem valami jól sikerült képek, azonban érzékeltetésül itt van egy. A Szent István utcai körforgalomnál mentünk le és a Szentesi útig, a most épülő felüljáróig jutottunk, tovább nem tudtunk menni keróval, gyalog pedig nem akartunk, mert az már nagyon építési terület. Szóval jó móka lesz, ha majd elkészül, lehet rajta nagyokat bringázni, sőt ha az átadás emberi időjárási viszonyok közt lesz, akár egy nagy, balesetveszély-mentes bringatúrát is le lehetne ...

Tovább Szólj hozzá

bringa elkerulo

süti beállítások módosítása